sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Kuutan lapset kolme viikkoa!

Ajatella, Kuutan lapset ovat olleet jo kolme viikkoa maailmassa! He kasvavat niin tohinalla. 

Tällä viikolla poikaset ovat tutustuneet kotikoppiinsa ja valloittaneet sen täysin. Kuutan emä Vitani ja isomummi Efy ovat ottaneet todella rauhallisesti poikaset vastaan. Aivan kuin kolmikon joukossa olisi aina löytynyt myös nämä kahdeksan poikasta. Poikaset ovat tehneet todella hyvää varsinkin Vitanille, jolta voimakkaat kiimat ovat lähteneet täysin. Efy ja Vitani hoivaavat poikasiaan kuin omiaan. 

Ensi viikolla poikaset alkavat olla sen verran isoja, että he pääsevät ensimmäisen kerran ulkoilemaan. Aivan viikon loppupuolella kanilaan saadaan vieraita, kun poikasista kyselleitä tulee katsomaan heitä. Tähän mennessä viidellä poikasella on mahdollisesti hyvät kodit tiedossa, mikä on todella hieno juttu. Ajoissa kun poikasista kysellään, se auttaa myös minun hommaani kun pohdiskelen kenelle mikäkin poikanen sopisi parhaiten. 

Poikasten nimet tulen julkaisemaan seuraavassa poikasista kertovassa postauksessa. Järjestin muutama viikko sitten nimiteema -kilpailun instagramissa, ja nyt pitäisi valita voittaja nimiteema. Tämä on yllättävän vaikea, sillä teemoja on paljon ja niiden joukosta pitää löytää paras, se jonka mukaan poikaset lopulta nimetään. 

Kanilakuulumisia saadaan sitten ensi viikolla. Lisäksi lauantaina on kaniestehypyn SM kilpailut Ypäjällä, tervetuloa kaikki mukaan!

Kuutan poikaset


keltamusta japanilainen valkokorva, uros
luonnonkeltainen valkokorva, uros
keltamusta japanilainen valkokorva, uros
kaneli otter valkokorva, uros
keltamusta japanilainen valkokorva, uros
keltamusta japanilainen viittakuvio, uros
luonnonkeltainen valkokorva, naaras
keltamusta japanilainen viittakuvio, naaras

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni