maanantai 10. syyskuuta 2018

Loput jänölapset maailmalle!

Tetriksen poikasista kolme muutti maailmalle jo kuukausi sitten. Kotiin jäi kasvamaan heistä neljä, joista nyt kolme muuttaa tällä viikolla uusiin koteihinsa. Näin ollen yksi poikasista jää kotiin Tetriksen kaveriksi.

Lavella's Turbo Tunnel "Turbo"

Turbo on poikueen ainoa uros ja hän muutti juuri tänään uuteen kotiin. Nimensä mukaan hänellä on hurjasti energiaa ja vauhtia. Turbo osaa olla hurjan nätisti sylissä ja onkin poikueesta yksi parhampia käsiteltäviä! Tulemme varmasti kuulemaan Turbosta vielä, sillä hänen kanssaan startataan esteillä ensi keväänä. Jossain kohtaa on myös tarkoitus käyttää häntä yhteen esteristeytyspoikueeseen.

Lavella's Minigame "Mini"

Mini on ollut alusta asti yksi suosikeistani. Hänellä on energiaa, mutta myös hyvin kaunis olemus. Uskon että Ministä voi tulla todella mukava kaveri estehyppyyn. Hänen on tarkoitus muuttaa tämän viikon perjantaina Ruotsiin. Siellä hän pääsee varmasti kilpailemaan ja näyttämään taitojaan!
Lavella's Jungle Japes "Jungle"

Jungel on on ehdottomasti tämän poikueen seikailuhenkisin poikanen. Hän ei turhia arastele ja on aina menossa ensimmäisenä tutkimaan uutta. Jungel on myös todellinen ilopilleri, eikä säästele iloloikkia! Hän muuttaa tällä viikolla uuteen perheeseen. Junglea tulemme varmasti myös näkemään kilpailuissa.

Lavella's Rainbow Road "Sinco"

Sinco on kotiin jäävä poikanen. En aluksi oikein tiennyt kuka poikasista jäisi minulle, mutta lopulta se oli hyvin selvää. Sinco tuntuu kaikista eniten siltä, että hän kuuluu osaksi meidän jengiä. Hän on tietyllä tavalla hillitty, mutta silti rohkea ja seurallinen. Uskon hänen tulevan hyvin toimeen emänsä Tetriksen kanssa. Sincon kanssa lähdemme myös harrastamaan estehyppyä, kun hän on varttunut vain tarpeeksi.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni