maanantai 31. joulukuuta 2018

Fridan poikasten nimet!

Uskomatonta että tänään jo juhlitaan vuoden vaihtumista! Joulu meni todella vauhdilla ohi silmien. Kotiin paluu on ollut ihanaa, mutta huomaa kyllä että uni maistu ja loma tuntuu mitä parhammalta ajatukselta tähän väliin. Toivotan jo tässä vaiheessa ihanaa vuoden vaihdetta, pitäkää kaikki mitä parhain ilta!

Huomenna Fridan poikaset tulevat kuuden viikon ikään. He ovat kasvaneet paljon sitten viime kuvista, jokainen tullut vain entistä suloisemmaksi! Kasvun mukana alkavat nyt myös luonteenpiirteet erottua poikasista. Vähitellen alan saada vahvistusta siitä ketkä heistä on sopivia kotipupuksi ja ketkä kisaradoille. Eilen kävimme poikasten kanssa ulkona ja kyllä he osoittivat taas sen, että jokainen heistä on todella rohkea ja seurallinen. Portaita mentiin ylös ja alas, tietysti täyttä vauhtia. He tulivat paljon moikkaamaan minua, osa jopa niin paljon ettei lopuksi kuvaamisesta tullut enää mitään. Nämä poikaset ovat selvästi niin esteristeytyksiä. Ensi kerralla ulkona pääsemmekin jo kokeilemaan  täysin vapaana olemista, kun luokse tulo on näin mutkattoman sujuvaa.

Kuvien yhteydestä löytyvät myös poikasten viralliset nimet. Poikasten emän virallinen nimi on Time Machine, ja halusin samankaltaisen, hieman scifi tyyppisen teeman jatkuvat näillä poikasilla.

Fridan poikaset

Lavella's Mechanism, naaras


Lavella's Timebomb Zone, naaras


Lavella's Anonymous, uros


Lavella's Artificial Intelligence, uros


Lavella's Robot language, uros


Lavella's Cyberpunk "Muffe", uros


Lavella's Outta Control, uros0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni