sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Neljän viikon ikä lähestyy!

He ovat hurmaavia! Pian neljä viikkoiset Fridan poikaset ovat jättäneet pesän, ja nyt he kirmailevat ja tutkivat innoisaan kotikoppiaan. Toistaiseksi he ovat vielä niin kovin pieniä kanilan puolelle juoksentelemaan, mutta välillä olen ottanut heidät hetkeksi sisälle ihmettelemään. 
Eilen oli varsin suuri päivä poikasille, sillä he olivat ensimmäisen kerran ulkona kuvattavana. Ensimmäinen kuvauskerta ulkona on aina jännittävä. Jokainen poikue ja sen poikaset ovat aina erilaisia keskenään, ja ottavat uuden ympäristön hieman eritavoin. Fridan poikaset ottivat uuden ympäristön hyvin vastaan. Poikasista muutama oli hieman ihmeissään alkuun, mutta rauhallinen ja rohkaiseva puhuminen auttoi korvat pystyyn ja tutkimaan uutta. Pojista kaksi uskaltautui jopa nousemaan takajaloilleen, jota harvemmin tämän ikäiset poikaset tekevät näin avarassa kuvauspaikassa. Varsin reippaita he ovat!

Näistä kuvista tuli varsin kivoja, vaikka valoa ei kehuttavan paljoa ollut niiden ottamista varten. On hyvin todennäköistä, että nämä kuvat jäävät tämän vuoden viimeiksiksi. Sain hyvän työtarjouksen ja lähden sen perässä jouluksi pois. Tämä tulee olemaan ensimmäinen joulu jota en vietä perheen ja kanien kanssa, ajatus tuntuu hassulta. Saga tulee pitämään huolta kaneista, sekä olemaan mukana poikasten kasvussa. Kun palaan kotiin tulee poikasista kuvien lisäksi videota ja julkaisen heidän nimet. Näin ollen me kuulemme taas vuoden vaihteessa tai sitten tammikuussa. Ihanaa joulun odotusta ja hyvää tulevaa uutta vuotta! ❤ 

Fridan poikaset

ruskeasiamsoopeli, naaras

sini?siamsoopeli white viittakuvio, naaras

ruskeasiamsoopeli, uros

ruskeasiamsoopeli white viittakuvio, uros

tumma ruskeasoopeli white viittakuvio, uros

"Muffe" sininen, uros

sininen, uros0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni