torstai 7. helmikuuta 2019

LU 2019 Kaarina

Viime viikonloppuna suunnattiin kolmen belgianjäniksen ja myyntivaljaiden kanssa Kaarinaan. Siellä hujahtikin sitten koko viikonloppu, mukavissa näyttely tunnelmissa. 

Lauantai aamu oli melkoista hässäkkää, varsinkin kun tuli tieto siitä että norjalaisten tuomareiden lento oli peruttu. Onneksi paikalla oli kaksi suomalaista tuomaria, jotka paikkasivat lopulta norjalaisia. Näyttely saatiin ajallaan käyntiin, ja sitten seurattiinkin arvostelua. Kaneja oli näyttelyyn ilmoitettu 377, eli varsin mukava määrä. Arvostelu aloitetiin jäteistä ja päätettiin kääpiörotuisiin kaneihin. Paikalla oli melkoinen kirjo monen näköistä ja kokoista kania. 

Viime postauksessa kerroinkin jänöillä alkaneesta karvanvaihdosta sekä epävarmuudesta mitä saksalaisista jäniksistä tuumataan. Tavoite oli siispä saada heille pisteet. Ja hei jes, kaikki kolme jänöttiä saivat pisteet! Ne eivät olleet päätä huimaavat, mutta tasaisen varmasti 93,5 pistettä kaikille kolmelle. Belgianjäniksiä oli varsin paljon näytillä, ja heistä paras oli nuori viiden kuukauden ikäinen naaras 94,5 pisteellä. Hieman yllätyksenä Jaqu oli vastakkaisen sukupuolen paras, eli sai uros belgianjäniksistä parhaimmat pisteet. Tietysti harmittaa Jaqun kohdalla tuo karvanvahto, sillä siitä lähti ne merkittävimmät pisteet, mutta sellaista tämä kevät on. Se mistä voi olla ylpeä on heidän kaikkien esiintymisestään pöydällä! He esiintyivät hienosti, poseerasivat ja antoivat tuomareiden katsoa heidät nätisti läpi. Varsin nätit jänöitit!

En ole suunnitellut nyt ainakaan ihan heti suuntaavani uudestaan näyttelyyn, mutta tietysti jos osuu jotkut näyttelyt tähän lähistölle ja kanit ovat karvassa, niin miksipä ei!

JaquSöre


Kaura
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni