torstai 24. lokakuuta 2019

Poikaset neljä viikkoa

Eilen tuuli laantui vihdoin hetkellisesti ja lähdin heti aamusta kuvaamaan poikasista uudet kasvukuvat. Ikää heille tuli viime viikonloppuna neljä viikkoa, ja huomenna ensimmäinen perhe tulee heihin tutustumaan. Kuvissa poikaset näyttävät hurjan isoilta, ja ovathan he tosiaan kasvaneet paljon, mutta livenä he ovat vielä varsin pieniä. Matkaa on vielä luovutusikään. Hieman alkaa erottua luonteenpiirteitä ja omat suosikitkin löytyy heidän joukosta. Ensi viikolla voisi vihdoin olla aika paljastaa poikasten viralliset nimet. Lisäksi viiden viikon kasvukuvat käydään nappamassa jossain tuolla pihamaalla, niin että näkee mitä kukin poikanen tuumaa ollessaan vapaana. Tämä auttaa paljon selvittämään tulevia luonteenpiirteitä. 

Poikasista kuulumisia siispä taas ensi viikolla! Viikonloppu hujahtaa SM-kilpailuissa Vaasassa, jonne otan myös valjaita mukaan myyntiin. Tuloksia ja kilpailuiden etenemistä voi seurata suoraan Skuttlista. 

Modigin poikaset

musta otter, uros


musta otter/tan, naaras


musta otter viittakuvio, naaras




Sincon poikaset

musta, naaras


musta x-kirjava, naaras


musta otter, naaras


musta otter (rex), uros



1 kommenttia:

  1. Tässä reilun puolisen vuotta kanitonta elämää elelleenä tulee aina suuri haikeus mieleen toisten kanikuvia katsellessa. On ne vaan niin söpöjä ja mukavia otuksia.

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni