keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Töpöhäntien vauhdissa

Kanilassa riittää vilskettä kun kolme viikkoiset poikaset ovat jättäneet pesän ja keskittyvät tutkimaan kaikkea uutta. Vielä en ole heitä uskaltanut päästää kanilan lattialle juoksemaan, mutta eiköhän sekin tapahdu ihan lähiviikkoina. Kävimme eilen tutustumassa talon portaisiin, niitä hypittiin ylös ja alas. Virtaa ja energiaa heissä riittää, ja hurjan rohkeita kaikki! 
Ensi viikolla poikasiin on tulossa ensimmäinen perhe tutustumaan. Varmaan vähitellen saadaan myös muita kiinnostuneita katsomaan ja tutustumaan heihin. Myös nimien päättäminen pitäisi aloittaa kohtapuoliin. En ole vielä valinnut mitään tiettyä nimiteemaa, mutta eiköhän se lopulinen idea vielä tule. Nimet tulen julkaisemaan joko ensi viikolla tai sitä seuraavalla viikolla kasvukuvien yhteydessä. 

Olen kuvannut nyt myös paljon aikuisia kanejani, käsiteltäviä kuvia löytyy useampi sata. Toivottavasti saan ne pian esille tänne blogin puolelle. Vaikka poikaskuvat ovatkin hurjan ihania, on mukava julkaista myös aikuisista kuvia ja kuulumisia.

Modigin poikaset

musta otter, uros


musta otter, naaras


musta otter viittakuvio, naaras



Sincon poikaset

musta, naaras


musta x-kirjava, naaras


musta otter, naaras


musta otter (rex), uros



2 kommenttia:

  1. Voi mitä lapsosia ❤️ Hitsi kun mä oon vuosien ajan ihaillut sun kasvatustasi, mutten siltikään ole aiemmin saanut aikaiseksi kommentoitua mitään! Mutta haluan sanoa, että oon arvostanut ihan valtavasti sun tietynlaista "kasvatusfilosofiaa". Ei ole itsestäänselvyys, että jänöeläinten kasvatuksessa kiinnitetään näin paljon huomiota yksilöiden luonteisiin tai vastuullisiin ostajiin. Ja sitä miten kaikesta huokuu kuinka hoidat asiat ennen kaikkea eläinten ehdoilla vaikka kyseessä on "vain" kanit, on ollut äärimmäisen ihanaa seurata. Varsinkin nuorempana olin ihan fangirlinä imemässä itseeni tästä blogista sellasta tiettyä asennetta, jota pidän edelleen eläinten kanssa toimiessa ehdottomasti tärkeimpänä ominaisuutena. Niin, ja tottakai olen hämmästellyt miten kauniita ja hyväluonteisen oloisia otuksia kanilaan on kerta toisensa jälkeen syntynyt 🥰

    Nyt huomasin Lavella's-sivuilla maininnat viimeisista este- ja lemmikkipoikueista, (ja jos siis ylipäätään oot valmis/halukas avaamaan asiaa!!) jäin miettimään että oletko lopettelemassa kokonaan kasvatustoimintaa?

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni