sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Nasun pienokaiset kaksi viikkoa

Perjantaina kävin visitoimassa Miljan luona, katsomassa miten poikaset voivat ja nappamassa heistä uusimmat kasvukuvat. Pikkunasut ovat oppineet hyppäämään pesäkopistaan ulos, ja rohkeimmat ovatkin jo lähteneet tutkimaan pesänsä lähiympäristöä. Eilen rohkein uskalsi jo seikkailla eteiseen asti ja toinen reipas kävi sängyn alla ihmettelemässä. Kovin tassuja testaillaan ja pientä iloloikkaa lentää, mutta aina ei vielä jalat tottele ja saattaa törmätä edessä olevaan esteeseen(sisarukseen). Kun tovi ollaan seikkailtu ja tutustuttu uuteen, on hyvä käydä nukkumaan. Leippoisaa seurattavaa tuo poikasten kasvu. 

Ensi viikolla poikasten isän Leevin omistaja käy vuorostaan nappaamassa poikasista kasvukuvat. Uudet kuvat ja kuulumiset pyrin julkaisemaan taas viikon päästä eli sunnuntaina. 
Kanilalla kasvavat belgianjänispoikaset ovat hekin varttuneet siihen kokoon että tutkimusmatkoja tehdään pitkin kanilaa. Heistä en ole vielä ehtinyt napata uusimpia kuvia, katsotaan jos tänään ennättää. Viimeistään ensi viikolla sitten lisää kuulumisia. Kanilan aikuisista kaneista löytyy myös useampia uusia kuvia joita pitäisi päästä julkaisemaan. Paljon uusia kuvia siispä luvassa tuleville viikoille!

Nasun poikaset

musta otter, naaras


ruskea otter, naaras


luonnonharmaa valkokorva, uros


luonnonkeltainen valkokorva, uros


ruskea otter viittakuvio, uros


luonnonharmaa westfaleninperhonen (viitta-valkokorva), uros




1 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni