tiistai 17. maaliskuuta 2020

Pikkuiset belgianjänikset trampoliinilla

Eilen oli aivan ihana sää ja tänäänkin näyttäisi olevan. Heti tämän postauksen kirjoitettuani päästän kanit ulkotarhoihin touhuamaan. Pitää nyt nauttia, kun ei tiedä sitten koska taas sää vaihtuu sateisemmaksi. Belgianjänis muksut ovat saaneet tähän mennessä rallitella lähinnä kanilassa, ja siksi eilen heillä olikin jännä päivä kun päästin kolmikon trampoliinille hyppimään. Ihanan rohkeita poikasia, kun iloloitta lenteli jo oikeastaan heti boksista ulos tultaessa. Toinen uroksista varsinkin innostui iloloikkailemaan lähes jatkuvalla syötöllä ja hänestä sainkin varsin veikeitä kuvia. 
Tässä postauksessa ovat myös vihdoin poikasten nimet esilleä! Teema menee Australiaan, josta valitsin kolme kivan nimistä paikkaa. Voi olla että tuon Kinnoul nimen vaihdan(vaikka kiva onkin) vielä toiseen, niin sopii sitten kahden muun nimen kanssa paremmin yhteen. 

Aiempaan postaukseen kirjoitinkin, että edelleen näyttää siltä että yksi belgianjänispoikasista on kotia vailla, jos sopiva osuu kohdalle. Eli kyselyitä saa edelleen laittaa tulemaan.
Paljon kysytään sitä että kuka se nyt heistä on, joka on koditta, ja tietysti ymmärrän tämän kiinnostuksen hyvin. En kuitenkaan ole vielä päättänyt mitään siitä kuka jää ja kuka muuttaa. Teen päätöksen kun sopiva kiinnostunut löytyy. Jos ja kun belgianjäniksen myyn, haluan tehdä sen hyvin. Eli katsotaan tämänkin rodun kohdalla luonteen mukaan sopiva poikanen sopivaan kotiin. Paljon kaneja myydään sikasäkissä tyylillä ja se näkyy myös kodittomien/hylättyjen kanien määrässä. Mennään siispä luonne edellä. Valitaan sellainen jolla on luonteen puolesta hyvät lähtökohdat osaksi perhettä. Ihmisiä on erilaisia, niin on myös kanejakin. 

Soniacin poikaset

Lavella's Yaraka, naaras
Lavella's Yeppoon, urosLavella's Kinnoul, uros
1 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni