keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

Kesäkuulumisia!

Meinasin jo lähteä tänne postailemaan että taitaa olla blogger ajat meidän osalta ohi, kun ei ottanut toimiakseen tuo uudistus. Nyt avatessani blogin huomasin infolaatikon, jossa kerrottiin että vanhan bloggerin pystyy ottamaan nappiapainamalla käyttöön. Kyllä kiitos! Tainnut joku toinenkin antaa palautetta, heh.

Julkaisemattomia kuvia onkin kertynyt vallan paljon, yli sata ja haluaisin tuoda ne esille tänne blogiin. En tee sitä kuitenkaan nyt, mutta alta löytyy vähän esimakua mitä onkaan luvassa!

Mulla alkaa ensi viikolla pienen pieni loma ja sen jälkeen koulu. Molempia odotan innolla! Korona-viruksen myötä meni monet kesän suunnitelmat uusiksi, mutta ihanaa kuitenkin että pieni loma on mahdollista pitää. Suunnitelmissa on pupuilua, kotona oloa ja kenties pieni parin päivän reissu. Rennosti mennään siispä.

Mountain Magic "Ada"

Yhdeksän vuotias Ada mummeli oli kerännyt talven ja kevään aikana hieman liikagrammoja. Varsinkin hänen kainaloihin oli kertynyt melkoisesti ylimääräistä. Onneksi kesä on innostanut Adan kaivamaan koloja ja rallittelemaan ulkotarhassa. Ovat ylimääräiset karisseet tasaisesti pois ja tilalla on varsin timmi mummeli!



Lavella's Tetris "Tetris"

Tetriksen ja Fridan kanssa metsäretkellä. Tuohon aikaan vielä uskallettiin poistua kauemmas pihapiiristä. Olemme saaneet riesaksemme varsin rohkeita supikoiria, ja varsin tarkkana on saanut olla kanien kanssa. Onneksi tilanne on alueen metsästäjien toimesta ratkeamaan päin!



Lavella's Ch Time Machine "Frida"



Lavella's Yaraka "Yara"

Yara ja Yebo belgianjänisnuoret muuttivat uusiin koteihin. Yaralle olemme suunnitelleet sijoituskodin kanssa poikuetta ensi vuoden alkuun, eli pikku belgianjäniksiä luvassa! Yebo muutti näyttelyistä kiinnostuneeseen kotiin ja jos vain loppuvuodelle näyttelyitä saadaan, sinne ollaan porukalla suuntaamassa.



Lavella's Yeppoon "Yebo"



Lavella's No Yellow Gigs "Tira"

Tiran sijoituskoti suunnitelmat eivät ottaneet tuulta siipiensä alle, vaikka ajattelin että kyllä poikasten toteuttamisesta kiinnostunut koti puolessa vuodessa löytyy. Ei tärpännyt, ja ensi viikolla Tiran sulho Sumu on tulossa kyläilemään. Ehkä tällä on jokin tarkoituksensa, että Tiran poikaset syntyvätkin kanilalla.



Lavella's The Dragon's Daughter "Vitani"

Vitani on aloittanut jo kolme eri koloprojektia ulkotarhassaan, mutta aina paikka vaihtuu. Ehkä se sopiva kolopaikka vielä löytyy ja syksyksi on komeat kolot valmiina. Vitanin lapsen lapsi Maril ja isomummi Efy tietysti avustavat projektissa.



Lavella's Spirited Away "Donfero"

Juhlimme juhannuksen jälkeen Donferon aka Pojan 9 vuotis synttäreitä. Tarjolla oli voikukkien lisäksi mm. mustikan varpuja, omenapuun ja vadelman oksia. Aamu-ulkoilun jälkeen iloinen rouskutus kävi kanilassa.



Lavella's Ch Voodoo Queen "Mei"

Mei, kanilamme vanhin on pian 9 vuotta ja 8 kuukautta. Kesä ja touhuilut pitävät hänet hyvin virkeänä. Hieman pikku Meitä on harmittanut ettei pihapiirissä voi enää seikkailla niin vapaana. Kovin olen koittanut sanoa että supikoira voi tulla milloin vain kun selkäni käännän. Onneksi kanilan oven edessä on nykyisin iso ulkotarha, jossa mahtuu iloloikka ralleja tekemään. 



Mountain Magic "Ada"

Juhannuksena oli mukavat pitkät vapaat. Kaneista tuli napattua kukkaseppele kuvia. Ada ja Efy pysyivät nätisti pöydällä, mutta Maril ja Milan eivät. Heidän mieleen oli rallittelu kasvihuoneen ympärillä.



Lavella's Expiz Fizz-goy "Efy"



Lavella's S Ch Lost wind "Milan"



Lavella's Veuveu Qlicquot "Maril"



2 kommenttia:

  1. Meinasi itselläin usko loppua bloggerin "hienoon" uudistukseen, mutta onneksi vanhan sai käyttöön. Ei sillä, että olisin päivityksiä vastaan, mutta olihan uutuudet ihan perseestä :D
    Ei pitäisi kanikuumeessa katsella kuviasi. Aina vikatikki ja jostain syystä aina silloin tulen sivuillesi. Tänäänkin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohtalontoveri, onneksi kaikki päättyi parhain päin, haha :D
      Kiitos paljon <3

      Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni