keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Siskokset heinäpellolla

Kerrankin näin päin että pitää oikein miettiä mitkä kuvat seuraavana julkaisee. Kun viime postauksessa oli pelkotuvia, en malta olla julkaisematta heti perään näitä kuvia Renasta ja Kesästä. 
Siskokset ovat kerrassaan kasvaneet, muistan kun vuosi sitten olin heidän kanssa näihin aikoihin myös heinäpellolla valokuvailemassa. Silloin he olivat kovin nuoria, ja ovathan he tietysti vieläkin, kunnon teinejä! He selvästi nauttivat rellittelusta pellolla, paljon tilaa isoille loikille. Koko kevään ja alkukesän he saivat aina valvotusti ulkoilla Sugot emänsä kanssa kanilan pihapiirissä. Kun ketut ja supikoirat ilmestyivät pihapiiriin, ovat he saaneet ulkoilla tarhatusti. Alussa kovin koitettiin kuikuilla, jos aidan yli pääsisi hyppäämään. Onneksi tarhan laajennus ja aktiviteetit ovat karistaneet nämä karkailu ideat. Vaikkakin yhden kerran tyttäret onnistuivat kaivautumaan kanilan vieressä olevan venesuojan alle, ja olemaan yön yli siellä. Aamupellettejä antaessa kaivautui esiin kaksi nöyrintä näkyä hetkeen. Sen jälkeen ei ole enää kujeiltu tai kaivauduttu vääriin paikkoihin, ja hyvä niin!

Välillä olen Renan ja Kesän kanssa käynyt myös estekilpailuissa. On mukava huomata kasvu ja kehitys myös sillä suunnalla. Keskittymistä esteisiin ja rataan kokonaisuutena alkaa löytyä jo hyvin, verrattuna vaikka siihen kun aloitettiin heidän kansaan estehyppy. Suora rata menee suoraan, eikä enää seilailla kuin mitkäkin alukset ulapalla. Jäädään seuraamaan mitä loppukesä ja syksy tuo tullessaan! Tavoitteena saada ainakin vikat luokkanousut pois helposta ja starttailla keskivaikean radoilla.

Lavella's Follow The Queen "Rena"

Lavella's Color Lines "Kesä"


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni