sunnuntai 27. syyskuuta 2020

Monen monta nimeä

Vanhemmilla poikasilla ikää jo reippaat neljä viikkoa, nuoremmilla kolme! Mihin tämä aika oikein menee, ensimmäinen kuukausi jo heillä ikää takana. Kasvua ja kehitystä kyllä huomaa. 

Tällä viikolla poikasia on jo muutamat kiinnostuneet käyneet katsomassa. Tänään he näkivät myös ensimmäistä kertaa pieniä ihmisiä, eli lapsia, kun Sumun(Tiran poikasten isä) perhe kävi tutustumassa poikasiin. Oli mielenkiintoista nähdä kuinka poikaset reagoivat uusiin tuttavuuksiin. Hyvin rohkeina ja uteliaina he pysyivät koko vierailun ajan. Hyvä näin. Tietää ainakin että varmoja pikkuisia kasvaa, jotka eivät uuden edessä hetkahda.

Poikasten nimiä on tullut mietiskeltyä heidän syntymästään asti, ja nyt voisi olla sopiva hetki julkaista viralliset nimet. Teemat ovat kaikki erilaisia ja hieman sieltä sun täältä poimittuja. Tiran poikasten nimissä teemana on punaviinien rypäleitä, lasi viiniä pitää mielen virkeänä. Modigin poikasten teema on sellainen "tukka hyvin, kaikki hyvin" -tyyppinen, eli erilaisia hiustyylejä tältä ja vähän toiselta vuosituhannelta. Koska korona vuosi ja matkaaminen on hyvin nounou, matkaamme Tetristen poikasten nimillä. Heillä kaikilla on nimissään reitti eripuolille maapalloa, T-kaupunkeihin Tetriksen mukaan. Poikasten nimet ovat esillä tämän viikkoisten kasvukuvien yhteydessä. 

Poikasten varaustilanne näyttää tällä erää siltä, että Tetriksen poikasista voi vielä uroksia kysellä. Tiran ja Modigin poikueiden kohdalla voi kysellä mahdollisia peruutuksia. 

Tässä tältä erää tämän viikon kuulumiset. Ensi viikosta on tulossa varsin työntäyteinen, eli voi hyvinkin olla että ensi viikolla en ennätä kasvukuvia ottamaan. Poikasten kuvaaminen, kuvien läpikäynti, käsittely ja blogin päivitys on neljän tunnin operaatioa. Pidetään kaniasiat mielekkäänä, siispä en lähde kasvukuvia tai kuulumisia päivittelemään kiireellä. Rauhassa ja ajan kanssa, sillä mennään ja hyvä tulee.

Tiran poikaset

Lavella's Mourvèdre, uros

Lavella's Aragonez, uros
Lavella's Xynomavro, naaras
Lavella's Rondinella, naaras

Lavella's Zinfandel, naarasModigin poikaset

Lavella's Bouffant, uros

Lavella's Pompadour, uros

Lavella's Jewfro, uros

Lavella's Chignon, naaras

Lavella's Fallera, naarasTetriksen poikaset

Lavella's One Way To Timbuktu, uros

Lavella's One Way To Texas, uros

Lavella's One Way To Toronto, uros

Lavella's One Way To Tokyo, naaras

Lavella's One Way To Teheran, naaras

Lavella's One Way To Taipei, naaras

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni