sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Pikkutassuja

Voi pienet söpöläiset! Tällä viikolla poikasille ikää tuli kaksi viikkoa ja kovin jo kotikopeissa kirmaillaan. Tänään nappailin myös uudet kasvukuvat. Viikossa he ovat varttuneet hurjasti, kun katsoo viime kertaisia kasvukuvia. 

Ihanan reippaita poikasia jo nyt, eivät tunnu arastelevan tai ujostelevan mitään. Se onkin hyvä, sillä parin viikon päästä kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan poikasiin, heidän vanhempiin ja sukulaisiin. Lähden tänään laittamaan viestiä kaikille tähän mennessä poikasista kyselleille ja sopimaan minä päivänä nähdään.
Ja vaikka vielä ei olisi ehtinyt poikasesta kysellä, sen voi vielä tehdä. Alustavat varaukset näyttävät tällä hetkellä seuraavalta; Tiran poikasista mahdollisesti yksi tai kaksi naarasta on vielä koteja vailla, eli heistä otan vielä kiinnostuneita kyselyitä vastaan ja täytän alustavia varauspaikkoja sitä mukaan kun hyviä kyselyitä tulee. Modigin poikasista löytyy jo neljä kiinnostunuttta ja kotiin tulee jäämään yksi poikanen. Näin ollen Modigin poikasista voi kysellä jonoon jäämistä, eli kärkkymään peruutuksia alustavissa varauksissa.
Tetriksen poikueessa on vielä lähes kaikki poikaset vapaana, eli heistä voi vielä hyvin kysellä. Lisäksi voidaan myös tehdä niin, että katsotaan sitä sopivaa poikasta kaikista kolmesta poikueesta. Näin on enemmän valinnanvaraa, jotta löydetään juuri se oikean luonteinen poikanen. Muutaman kyselleen kanssa tehdäänkin jo näin.

Alla uusimmat kuvat Tiran ja Modigin poikasista. Tetriksen poikasia en vielä lähtenyt kuvaamaan, kun ovat vielä niin pieniä. Kun he ovat avanneet silmänsä, nappaan heistä ensimmäiset kasvukuvat ja julkaisen tänne blogin puolelle. Pyrin myös toteuttamaan piakkoin poikueilmoituksen kotisivuille, niin pääsette lukemaan kyseisestä yhdistelmästä lisää.

Tiran poikaset

keltamusta japanilainen, uros

ruskeasoopeli white valkokorva, uros

ruskeasoopeli white, naaras

musta otter valkokorva, naaras

ruskea otter valkokorva, naarasModigin poikaset

ruskeasiamsoopeli japanilainen viittakuvio, uros


keltamusta japanilainen, uros

madagaskar viittakuvio, uros

musta viittakuvo, naaras

musta, naaras0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni