maanantai 12. lokakuuta 2020

Pian jo 7 viikkoiset!

Tällä viikolla Tiran ja Modigin poikaset tulevat seitsemän viikon ikään! Lähes kaikki poikasista kyselleet ovat päässeet kanilalla käymään ja heihin tutustumaan. Vähitellen alkaa olla myös selvillä mihin kotiin mikäkin poikanen muuttaa. Tässä vaiheessa oikeastaan enää mietityttää se, kuka Modigin uros poikasista jää kotiin kasvamaan. Eiköhän sekin selviä tässä ihan piakkoin, toivotaan niin! 

Kasvukuvat ovat aiemmilta viikoilta uupuneet, mutta vastineeksi olen pyrkinyt päivittämään instagramin storyyn videoita muksujen touhuista. He ovat varsin vauhdikkaita. 
Tänään aamupäivällä suuntasimme poikasten kanssa ulos, ja he saivat ensimmäistä kertaa ulkoilla vapaana pihallamme. Todella hyvin sujui kaikkien kanssa ulkoilut. Nätisti pysyivät lähettyvillä, tulivat reippaasti moikkailemaan ja antoivat hyvin ottaa itsensä kiinni. Poikasten kanssa ehkä mukavin on tuo yksittäin ulkoilu, silloin näkee aina parhaiten poikasen luonnetta. 

Alta löytyy Tiran ja Modigin poikasten kasvukuvat. Tetriksen poikasista nappaan myöhemmin tällä viikolla kuvat. Vein jo eilen heidät trampoliinille kuvattavaksi, mutta iltahämärtyi yllättävän äkkiä. Mihin se kesä katosi? Jätin kuvaamiset sikseen ja päätin vain hengailla muksujen kanssa. Pitää jatkossa muistaa tuo että seitsemäksi on jo varsin hämärää.

Seuraavaksi postailen hieman kanilan porukan kuulumisia. He olivat ulkona tarhoissa, kun kuvailin poikasia. Tietysti nappasin muutamat kuvat heistä myös, kun kamera kerta kanilalla oli mukana. Kuullaan pian!

Tiran poikaset

Lavella's Mourvèdre, uros
Lavella's Aragonez, uros

Lavella's Xynomavro, naaras

Lavella's Rondinella, naaras

Lavella's Zinfandel, naaras


Modigin poikaset

Lavella's Bouffant, uros

Lavella's Pompadour, uros

Lavella's Jewfro, uros

Lavella's Chignon, naaras

Lavella's Fallera

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni