keskiviikko 14. lokakuuta 2020

Tetriksen poikaset kuusi viikkoa

 Nyt pääsevät myös Tetriksen poikasten uudet kasvukuvat julkaisuun. Poikaset tulevat perjantaina kuuden viikon ikään. Paljon hekin ovat kasvaneet sitten viime kuvista. Tykkään todella paljon tästä poikueesta, vaikka se ei ollut alkujaan suuniteltu. Varsinkin poikueen urokset ovat kaikki hyvin sosiaalisia ja helppoja. Ulkona ollessa he hörräävät luonani ja tulevat aina lähestyessä luokseni. Rohkeutta ei puutu, ja ilo loikka lentää vaikka vieraassa ympäristössä oltaisiinkin. Tätä samaa on myös Modigin ja Tiran poikueiden urosten kanssa. Ihanaa kun pitkästä aikaa varttuu näin monta hyvää urosta. Jälleen tänä aamuna kanilaa siivotessa mietin olisiko minulla mitenkään mahdollista jättää vielä yksi uros kotiin. Harmikseen taitaa tilanne olla kuitenkin se, ettei kanilaan pysty asuttamaan pidemmäksi aikaa toista nuorta urosta. Modigin poikueesta kun varmasti yksi uros tulee jäämään, ja hänelle on koppipaikkakin jo valmiina.

Siispä Tetriksen poikueesta vielä kaksi urosta etsii koteja. Luonteeltaan he ovat meneviä, eloisia ja sosiaalisia. Myös käsiteltävyydeltään mukavia. Varsinkin estehypystä ja kilpailemisesta kiinnostuneelle tälläinen poikanen on täydellinen valinta. Uskon että he tulevat pärjäämään estehypyssä pitkälle! Varsinkin kun jo tässä vaiheessa kasvua he ovat luonteeltaan näin avoimia.
Kolmannelle urokselle koti onkin jo tiedossa. Vaalea sinisoopeli white uros Toronto muuttaa aktiiviseen kisakotiin. Parhautta, kun tietää että häntä tulee näkemään kisojen yhteydessä. Kaksi naarasta on myös muuttamassa tuttuihin koteihin, joilla ollut ennestään kaneja luotani. Näistä ainakin toista tullaan varmasti näkemään myös kisaradoilla. Yksi naaras jää kotiin, tosin en ole vielä päättänyt että kuka se heistä on. Villin varma musta otter, tasaisen varma mada vaiko rauhallisen varma sininen otter? Tässä onkin pohtimista seuraaville viikoille.

Tetriksen poikaset

Lavella's One Way To Timbuktu, uros (Etsii kotia!)

Lavella's One Way To Texas, uros (Etsii kotia!)

Lavella's One Way To Toronto, uros

Lavella's One Way To Tokyo, naaras

Lavella's One Way To Teheran, naaras

Lavella's One Way To Taipei, naaras


1 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni