sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Lavellas valjaa ja hihnat

Viimeiset viikot ovat hujahtaneet hyvin mukavan projektin parissa, ja vihdoin viikonloppuna pääsin sen julkaisemaan kaikkien nähtäville. Lavellas valjailla ja hihnoilla on nyt ihka omat kotisivut!

Perustin valjasmyynnille oman NY yrityksen, joka on lyhykäisyydessään vuoden mittainen yrittäjyyskokeilu opintojen ohessa. Kaikki lähti siitä, kun oman vastuuopettajani kanssa juttelin asiasta ja hän kertoi että koulullani on tarjota NY kurssi. Jo seuraavalla viikolla minulle soitti tätä kurssia vetävä opettaja, ja hyppäsin lennosta mukaan kokeiluun. Käytännössä suoritin kahdessa viikossa kaikki tarvittavat valmistelut yritykseni perustamista varten. Kurssi oli startannut jo marraskuussa, eli kirimistä riitti. Muiden somejen puolella olettekin ehkä huomanneet, että hiljaista on pitänyt ja se on ollut hyvin pitkälti tästä projektista johtuvaa.

On oikein mukava lähteä kokeilemaan jotain uutta. Katsotaan miten tämä lähtee tästä liikkeelle, kasvaako tästä vuodessa jotain suurempaa? Vai palataanko lopulta takaisin tuttuun ja turvalliseen? Se nähdään vuoden päästä!

Olkaa hyvät, käykää peremmälle;

lavellasvaljaat.com0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni