maanantai 1. maaliskuuta 2021

Jänöt talvihangella

Maaliskuu ja askel lähempänä kevättä. Kovin keväisiä ovatkin nämä viime päivät olleet. Tämän postauksen kuvissa komeilee komeat hanget, jotka vielä aiemmin ulkona komeilivat. Kevät aurinko ja vesisade ovat tehneet tehtävänsä ja tilalla on enää pienet kinokset ja hurjan liukas pihamaa. Saa nähdä puskeeko vielä uutta lumikerrosta, vai onko lumisimmat ajat tältä keväältä takana päin.

Kevään tulo on jälleen huomattu kanilan puolella, joka vuotinen kevätsirkus on jälleen koittanut. Onneksi siitä selvitään joka vuosi, jotenkuten. Omalla tavallaan kovin ihana nähdä kaneissa talven jälkeen noin suurta energiaa. Ulkotarhat ovat kovassa rallittelu käytössä, ja jäisimmät tarhat olen joutunut turvallisuus syistä ottamaan pois käytöstä. Ihan vain, ettei vaihdun huumassa sattuisi liukastumisia.

Alla kuvia kanilan belgianjäniksista Jaqusta ja Hectorista, ja melkein belgianjäniksistä Togurista ja Sugotista. Jos kaikki menee suunnitellusti, saamme tälle keväälle kaksi jänispoikuetta. Yksi syntyy tänne kanilalle yhdistelmässä Jaqu x Sugot ja toinen sijoituskotiin yhdistelmässä Yara x Söre. Hyvin suurella mielenkiinnolla jäädään odottamaan kumpaakin poikuetta syntyväksi!


Lavellas TogurLavellas Sugot
Jaqu


Hector
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni