torstai 11. maaliskuuta 2021

Kevätarvonnassa valjaat ja hihna

Laitoin tänään kevätarvonnan pystyyn, jossa on palkintona tekemäni Y-valjaat, lapavaljaat ja kolmen metrin talutushihna. Arvontaan on hyvin aikaa osallistua, sillä se päättyy 4.4 ja voittajat julkaisen heti seuraavana päivänä 5.4. 
Perinteisesti olen pitänyt arvontoja täällä blogini puolella, mutta nykyisin blogimaailma on niin hiljentynyt, että tein suosiolla arvonnat facebookkiin ja instagramiin. Nämä kavanat ovat sellaisia, jossa arvonta saa näkyvyyttä parhaiten. Jos blogini lukijoissa on ihmisiä, jotka eivät ole näissä sosiaalisen median kanavissa, voit osallistua myös täällä blogin puolella; Kommentoimalla minkä palkinnon haluat voittaa ja sähköpostiosoitteen. 
Tässä vielä suorat linkit kilpailuihin facebookkiin ja instagramiin. Onnea kilpailuun!

Kevät ja kanien ulkoilukausi alkaa pian!

Pian on Lavellas NY-yritykseni ollut kuukauden toiminnassa. Viime viikolla vein ensimmäisen 20kpl valjaserän jälleenmyyjälle eläintarvikeliike Voimaeläimeen. Tämä on hyvin iso juttu minulle! Toivottavasti tämän myötä myös muut eläintarvikeliikkeet kiinnostuisivat ottamaan valjaitani valikoimiinsa. Jo vuosia sitten havahduin siihen, että kunnon kaninvaljaita ei ole markkinoilla. Varsinkin esteharrastuspuolella arvostetaan kestäviä ja hyvin istuvia valjaita. Ensimmäiset kaninvaljaat syntyivät 2012, ja siitä asti olen työstänyt eri malleja, kokeillut materiaaleja ja toimivuutta käytössä. Lopputuloksena on syntynyt vartavasten kaneille suunniteltuja, uniikkeja ja käytössä miellyttäviä valjaita. 

Tulen varmasti aina silloin tällöin postaamaan tänne blogiin valjaista ja niihin liittyvistä asioista. Työn alla on itseasiassa kattavampi postaus kanien ulkoiluttamisesta ja kuinka valita ne oikean malliset valjaat omalle kanilleen. Estehyppyyn ja valjasteluun liittyvää postausta on myös tekeillä, sekä miten erimalliset valjaat eroavat toisistaan. Kaiken kaikkeaan hyödyllistä valjasinfoa tulossa tässä kevään aikana. 

Alla esillä muutamia uusia valjaita, jotka valmistuvat tällä viikolla. Kimmellystä ja hempeitä kuoseja tulossa keväiseen valikoimaan! Nämä eivät ole vielä myynnissä sivuilla, mutta ilmestyvät lähiviikkoina myyntiin lavellasvaljaat.com -sivulle. 
Pysytään kuulolla näistä!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni