lauantai 3. huhtikuuta 2021

Iloista pääsiäistä!

Ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä kaikille! Tänään pääsivät Sugotin poikaset kameran eteen ensimmäistä kertaa. Samassa tuli napattua myös pääsiäiskuvat, vaikka alussa he eivät meinanneet millään pysyä aloillaan. Ikää näillä pienokaisilla on pian kolme viikkoa. Pesän ympäristöä jo kovin tutkitaan ja hieman kiinteääkin maistellaan. Heidän on mukava varttua nyt keväällä, kun pääsevätkin piakkoin maistelemaan ensimmäisiä tuoreita ulkoa. Alempaa löytyy kuvat myös sijoituskodissa kasvavista Yaran poikasista. 

Varsin paljon on tullut nyt kyselyitä belgianjäniksiin liittyen. Olen ollut nyt hetken aikaa päivätöissä ja iltaisin suorittanut opintoja, eli en ole ennättänyt sähköposteihin vastaamaan. Tänään kuitenkin olisi tarkoitus istahtaa ajatuksella koneen ääreen ja kirjoittaa vastauksia. Sugotin kuin myös Yaran poikueiden poikuekoot ovat pienet, eli tällä hetkellä näistä poikasista vain yksi tai kaksi poikasta tulee tarvitsemaan itselleen kodin. Uskon että mahdollinen/mahdolliset kotiehdokkaat ovat löytyneet, mutta varmaksi asiat varmistuvat vasta kun tiedetään minkä tyyppisiä poikaset ovat luonteiltaan. 

Belgianjäniksiä on kuitenkin vielä syntymässä yksi poikue yhteistyössä Apilaniityn kanilan kanssa. Piakkoin kanilalle saapuu naaras, joka tulee saamaan poikueen Jaqu belgianjäniksen kanssa. Myös Rena x Evili poikue odotetaan syntyväksi tämän kuun loppuun, eli poikasia on vielä syntymässä hyvistä vanhemmista ja suurella rakkaudella kasvatettuna.

Sugotin poikasetluonnonpunainen, naaras

musta tan, naarasYaran poikaset

Sijoituskodissa Yaran poikaset tulevat kolmen viikon ikään, ja he siellä vilistelevätkin hurjaa vauhtia tutkien asuntoa. Katsoimme tänään sukupuolia etänä, näyttäisi siltä että myös tämän poikueen kummatkin poikaset ovat naaraita. Sukupuoli asia varmistuu varmaksi, kun pääsen poikasiin tutuntumaan. Toivottavasti se on mahdollista piakkoin. Hurjan herttainen kaksikko he kyllä ovat!

musta tan, naaras(?)


musta tan, naaras(?)


2 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni