perjantai 23. huhtikuuta 2021

Kevät tohinaa

Viimeiset talvikuvat kanilan teineistä Tehestä ja Jepusta saavat vielä hetken odottaa. Kevät kun tekee vauhdilla tuloaan, tekee jo niin mieli päästä julkaisemaan lumettomia, keväisellä valolla varustettuja kuvia. Nämä kuvat nappasin pääsiäisenä. Kuvissa seikkailee yksi kanilan vanhimmista kaneista Ada, joka täytti tämän kuun alussa 10 vuotta. Samaan tapaan kuin hänen puolisiskonsa Mei, myös Adan silmät ovat alkaneet harmaantumaan ja vanhuuden kaihea puskee. Onneksi energiaa ja virtaa riittää tällä mummelilla. Pääsiäisenä ihana Evil oli luonani astutuslainassa, hän on Adan puolisiskon Mein lapsi. Eviliini täytti myös 8 vuotta, ja toivottavasti ensi viikolla syntyy vielä yksi poikue häneltä. Hurmaavalla luonteella varustettu pupupoju! Kuvattavaksi pääsivät myös nuoremmasta väestä energinen Frida ja tanskalainen Modig. 

Huomenna lähden aamusta hakemaan ostamiani pihalaattoja, jotka toivottavasti pian pääsen asentamaan paikoilleen kanilaan vievään välikköön. Vaikka kanilassa on valettu lattia, tuossa välikössä on maapohja. Arvata tietysti saattaa, että näiden pienten kaivinkoneiden jälkeen käytävä on aivan mullin mallin. Heinien lakaisu ja ylipäätään maan siistinä pito paranee laattojen asennuksen jälkeen. Niin eikä tarvitse enää kompastella kulkuväylällä oleviin koloihin.. Ennen ja jälkeen kuvaa voisin yrittää muistaa napata. Näkee hieman millaisen muutoksen kanilan välikkö tulee kokemaan. 

Tänään sain vihdoin isomman valjastilauksen valmiiksi ja postitettua jälleenmyyjälle. Ajattelin vielä tänään aloittaa vappu-teemaisten valjaiden tekoa. Mukavaa kun tekemilleni valjaille on ollut kysyntää, näitä on hyvin mielekästä tehdä. Vaikkakin välillä huomaan tekeväni valjaita, kun pitäisi keskittyä opiskeluun. Onneksi enää kuukausi jäljellä opintoja ja pääsee nauttimaan kesälomasta!

Mountain Magic "Ada"
Lavellas Evil Manta "Evil"
Lavellas Time Machine "Frida"Sundahls Modig "Modig"

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni