lauantai 10. huhtikuuta 2021

Tämän kevään pienet

Olen varmasti ennenkin ihmetellyt miten erilaisia auringonvaloja eri vuodenajoilla on. Talvella valo on selvästi kylmää, kesällä taas lämmistä, syksyllä valossa on selvää kesän kaipuun tuntua. Millainen sitten on tämä kevät valo? Yksi omista suosikeistani. Keväinen auringonvalo on kalpea, juuri sellainen vähitellen uudelleen syntyvä. Kevätvalossa on tulevan kesän odotusta, samaa mitä itse vuoden ajassakin. Kaikki tuntuu jälleen heräävän vähitellen henkiin. 

Päivisin tuntuu olevan jo kovin lämpöinen. Silloin tällöin lämpö kohoaa yli kymmenen asteen ja perhosetkin jo lentelevät. Illat ovat kuitenkin vielä kovin viileitä ja aamuisin kuuran huurretta on joka puolella. Sugotin poikasten kanssa käytiin trampoliinin luona seikkailulla, ja moikkaamassa keväistä ilta-aurinkoa. Vielä riitti onneksi lämpöä ja aurinkoa tätä valokuvailua varten. Reippaat pikkuiset tulevat ensi viikolla jo neljän viikonikään!

Ensi viikolle on luvassa paljon erilaista ohjelmaa. Tarkoitus olisi päästä vihdoin käymään katsomassa Yaran poikaset sijoituskodissa, ja samalla saada varmistus heidän sukupuolistaan. Paluureissulla ajelen Apilaniityn kanilan kautta ja mukaan lähtee yksi musta tan belgianjänisnaaras yhteistyöpoikuetta varten. Tästä ladystä ja tulevasta poikueesta tulen kertomaan lisää ensi viikolla. Varsin innoissani olen kun on mahdollisuus toteuttaa yhteistyössä tämä belgianjänispoikue. Kohta kanilalla onkin paljon pikkuisia jänöjä vipeltämässä. 

Sugotin poikaset


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni