perjantai 18. kesäkuuta 2021

Esittelyssä Pik ja Pok

Pari viikkoa sitten syntyi odotettua poikue, kun Kesä synnytti kaksi valkeaa poikasta. Melko pian he saivat lempinimekseen Pik ja Pok. Kaksikko on kasvanut hyvin ja avanneet silmänsä. Heidän isänsä on kanilan vanhimmista sukulinjoista oleva Evil, ja emä Kesä taas polveutuu vanhoista suomalaisista estekanilinjoista. Uskon tässä vaiheessa että kumpikin heistä jää kotiin varttumaan. Katsotaan mitä heistä oikein vielä kasvaa!

Alempana löytyy myös kasvukuvat Jessin belgianjänispoikasista, jotka tulevat ensi viikon alussa viiden viikon ikään. Vähitellen he alkavat näyttää myös alkavia luonteen piirteitään, ja sopivasti juhannuksen jälkeen heitä on kiinnostuneet tulossa katsomaan. Eilen poikaset pääsivät ensimmäistä kertaa ulkoaitaukseen, jonka he ottivat hetkessä haltuun iloloikkien kera. Illemmalla kävimme alapellon luona olevalla kivella ottamassa kuvia heistä. Kauaa heistä kukaan ei malttanut kivellä poseerailla, kun sieltä hypittiin jo alas ja tultiin luokseni. He ovat niin läheisyyden kipeitä, tulossa aina luokseni jos vain mahdollista.

Valitettavasti tällä kertaa Jessin kustakin poikasesta on vain yhdet kasvukuvat, sekä muutamat fiilistelykuvat trampoliinilta. Olen pyrkinyt siihen, etten kiireessä päivittäisi blogia, mutta en halua jättää näitä kuvia ensi viikkoonkaan. Huomenna aamusta suunta käy Seinäjoen kisoihin, ja viikonlopun jälkeen maanantaina aloitan kesätyöt. Lomailu on kivaa, mutta tietyllä tavalla odotan töitä ja sitä kun arki tarjoaa mukavan rytmin päiviin.  

Kesän poikaset


"Poki", uros

"Piki", naaras

Jessin poikaset

musta tan, naaras & uros

musta tan & luonnonpunainen, uros & naaras
luonnonpunainen, urokset 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni