lauantai 26. kesäkuuta 2021

Juhannuksen viettoa

Ihanaa juhannusta kaikille! Kesä on kauneimmillaan ja sääkin tarjoaa mitä ihanimman keskikesän vieton. Nappasin eilen jo aamusta Pikistä ja Pokista juhannuskuvat. He ovat niin herttainen kaksikko! Otin myös kuvia kanilan vanhimmasta Meistä, jota en ole nyt kaihin myötä paljoa kuvannut. Hänen silmät tosiaan ovat melko hurjan näköiset, mutta toisaalta mitä sitä piilottelemaan vanhuuden merkkejä. Kameran eteen pääsi myös rex-turkkinen hurmuri Aslakista. Tämä kastroitu poju palautui luokseni etsimään uutta kotia, ja hänestä pääset lukemaan lisää kanilan kotisivuilta.

Myöhemmin päivällä kuvasin uusia kuvia Maisesta ja Popcornista. He ovat kasvaneet paljon ja painavatkin jo yli kaksi kiloa. Yritin aluksi ottaa heistä poseerauskuvia pöydän päällä, jossa heidän upeat jäniskroppansa olisivat päässeet esille. Neidit olivat kuitenkin toista mieltä, ja päädyimme hengailemaan terassille ja sen lähiympäristöön. Kesän aikana Popcorn tulee muuttamaan uuteen kotiin, onneksi ihan tuttuun kotiin ja myös kisoissa tulemme häntä vielä näkemään.

Illalla auringonlasku oli mitä kaunein. Kanien ulkoillessa vielä ennen nukkumaan menoa, otin Pikistä ja Pokista uusimmat kasvukuvat. Kuvauspaikka johon suuntasimme on yksi suosikeistani, ja parhaimmillaan juuri tähän aikaan vuodesta!


Kanilan nuorimmaiset Pik ja Pok pääsivät kuvattavaksi juhannuskuvia varten. Lopuksi meinasi Pik syödä Pokin herkullisen kukkaseppeleen.

Hurmaava Aslak saapui muutama viikko sitten kanilaan etsimään uutta kotia. 

Kanilan vanhin, yli kymmenen vuotias Mei pörhältää tomerana, vaikka kaihi vei alkuvuodesta näön.

Maise ja Popcorn

Myöhemmin päivällä kuvattaviksi pääsivät Sugotin ja Jaqun lapsoset, kovasti jo varttuneet Maise ja Popcorn.

Pöydän päällä he eivät maltettu kauaa olla, niinpä siirryimme terassille heidän kanssa.Terassillakaan ei maltettu pysyä, vaan pian siirryttiin pihan puolelle loikkimaan.

Onneksi he osasivat hienosti palata terassille takaisin, vaikka välillä käytiin kauempana ihmettelemässä.

Kesän poikaset

Lavellas Royalty High "Pik", naaras


Lavellas Flying High "Pok", uros 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni