lauantai 12. kesäkuuta 2021

Lomailua ja ulkoilua

Kesä saapui kyllä niin vauhdilla jälleen. Kanit nauttivat kun säät sallivat ja ulkoilla voi pitkiä aikoja. Olen ajoittanut heidän ulkoilut aikaisiin aamuihin ja iltoihin, sillä päivisin lämpö saattaa nousta hieman liikaakin. Onneksi kanilassa on viileä ja kanien hyvä torkkua iltapäiväunet siellä.
Kisakausi päästiin starttaamaan viime viikonloppuna. Edelliset kisat olivat viime vuoden marraskuussa, eli pitkä kilpailutaukoa ollaan pidetty. Hieman hapuillen, mutta silti vauhdikkaasti kanit aloittivat tämän kilpailukauden. Seuraavan kerran mennäänkin kisaamaan jo ensi tiistaina iltakisoihin Kaarinaan. Tämän jälkeen ajellaan hieman pidemmälle, kun 19.-20.6 järjestetään Seinäjoella isommat kisat. Innolla odotan tätä reissua ja ylipäätään on kyllä mukavaa kun tämän tyyppisiä ulkotapahtumia pystyy jälleen järjestämään.

Tänne blogin puolelle en olekkaan vielä kertonut, mutta Evilin ja Kesän poikaset ovat viimein syntyneet. Alkuvuodesta lähtien poikuetta yritetty saada, mutta epäonnea ollut matkassa mukana. Nyt viimein syntyi suloiset kaksi poikasta, joista sopivasti yksi on uros ja toinen naaras. Uskoisin että kummatkin heistä jää kotiin varttumaan. 
Sugotin nuoret Maise ja Popcorn pääsevät heinäkuun alussa vihdoin rokotukseen. Voi olla että toiselle heistä etsin kodin, mutta mietiskelen vielä. Onneksi ei ole mikään kiire asian kanssa.

Alla hieman kesäfiilistelyitä yhdeltä kauniilta illalta.

Togur osaa ottaa rennosti

Kanilan hurmuri Jaqu-jänis!
Sentia, Milan ja Tatti nautiskelevat kesästä ja ulkoilusta.

Hector belgianjänis tykkää kyttäillä tästä kohtaa naapuritarhan hurmaavia tyttöjä.

Maril neiti on keväästä asti touhunnut kolojen kimpussa. Toisessa kuvassa kanilan vanhin yli 10 vuotias Mei.
Sugot ja hänen lapset Kesä, Rena, Maise ja Popcorn. 
Jeppe haluaa selvästi ulkoilemaan uusissa valjaissaan.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni