perjantai 11. kesäkuuta 2021

Mitä paketista löytyy?

Hei! Tämä postaus ja sen ohessa oleva paketin avaus video on tehty yhteistyössä kotimaisen pienyrityksen Tierran Lemmikkipuodin kanssa.

Sain valita kaneilleni ihania tuotteita, jotka esittelen paketista avattuna ja vielä myöhemmin käytössä, toisena postauksena. Valikoima Tierran Lemmikkipuodissa on ihanan laaja, eli kaikkea tarpeellista ja hyödyllistä löytyi hyvin.

Tätä videota oli mukava tehdä, kun edellisestä videon teosta jo tovi aikaa. Juhannuksen jälkeen kunnostamme kanilaa ja pinnat saavat hieman uutta ilmettä. Ajattelin tästä kesäremontista ottaa videoita, eli ennen ja jälkeen näkymää kanilassa. Samalla sisustan kanien asumuksia ja nämä uudet tarvikkeet pääsevät kunnolla käyttöön. Kanit varmasti tulevat tykkäämään! Jatkoa siispä luvassa.


Mitä paketti piti sisällään?


Hoikan Herkku Omena-porkkanarouhe ja Nutrin Nature Detoxication & Digestion. Nämä sopivat kaneille hyvin herkkuina, kuin myös pelletin sekaan.
Happy Pet ruokakippo Ada mummelille.

Versele-Laga Sensitive Complete Adult kaninpelletti vanhemmille kaneille ja Bunny Rescue Feed tukiruokaa.
JR Farm minipajupallot ja Ecotrade puupunnukset aktiviteetiksi kaneille.
Trixie puusillat, kahdessa eri koossa tilattuna.

Happy Pet pajutunneli ja JR Farm heinätunnelit, näitä löytyy useassa eri koossa.Lopuksi vielä kaikille blogin seuraajille 10% alennus normaalihintaisista tuotteista 31.7.2021 asti, koodilla: LAVELLAS10

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni