sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

Nimet jänöille

Kesäisiä kuulumisia täältä heinätöiden parista! Tänä viikonloppuna tuli vihdoin meidänkin vuoro tehdä heinää. On ihana saada kaneille uutta heinää, ja tuota onkin nyt siinä määrin että voi poikasten matkaankin laittaa menemään. Vielä tänään olisi vuorossa tuo kanilan vieressä oleva pelto ja sitten on heinätyöt paketissa tältä vuodelta. 

Juhannuksen jälkeen meille saapui työharjoittelija Iisalmesta asti tutustumaan kanien hoitoon ja kasvatukseen. Aanasta on hurjan suuri apu, varsinkin nyt kun olen aivan pyörällä päästäni kesätöiden alettua. Ottaa tässä alussa aina oma aikansa päästä rytmiin kiinni. 

Huomenna Jessin pikkuiset tulevat 7 viikon ikään. Poikasista kiinnostuneet ovat tulossa heitä katsomaan ensi viikon aikana. Tämän lisäksi torstaina muksut saavat rokotukset, eli paljon uutta pääsevät poikaset tulevalla viikolla kokemaan. Vielä näyttäisi siltä että yksi Jessin pojista on vailla omaa kotiaan. Kotisivuilta löytyy lisää tietoa poikasista ja rohkeasti vain sähköpostia tulemaan, jos haluat tulla tutustumaan poikasiin. He ovat mitä reippampia ja seurallisimpia tapauksia!

Vihdoin myös kaikkien poikasten nimet pääsevät esille. Kesän poikasten nimiteema on muotoutunut radiota kuunnellessa, ja Jessin poikaset saivat nimensä Molukien saarten mukaan.

Kesän poikaset

Lavellas Royalty High "Pik", naaras

Lavellas Flying High "Pok", uros


Jessin poikaset

Lavellas Kayoa, naaras

Lavellas Ternate, uros

Lavellas Tidore, uros

Lavellas Mandioli, naaras

Lavella's Makian, uros

Lavellas Moti, uros


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni