tiistai 24. elokuuta 2021

Vielä kolme poikasta koditta

Mitkä pienet ne täällä taas söpöilee uusimmissa kasvukuvissa! Vauhtia riittää, eikä kuvattavana pöydän päällä kauhean kauaa malteta enää olla. Onneksi jotain kuvia sain sentään napattua, ennen kuin poikaset jo kirmailivat pihanurmella. Harmi kun ollut niin sateista, ettei ole päässyt valokuvaamaan ajan kanssa poikasia, saati kanilan asukkaita. Alkuperäinen suunnitelma olikin kuvata poikaset ihan pihalla vapaana, mutta tuona päivänä kun nämä viimeisimmät kasvukuvat otin, oli jälleen kuurosade päivä. Loputtomiin sateisuus ei toivottavasti jatku, ja vielä poikasista saisin otettua nämä toivomani kuvat. Lisäksi houkuttaisi kovasti päästä aikuisten kanien kanssa pellolle, kun ne ovat nyt puitu. Tosin sekin vaatii vähintään pari sateetonta päivää, muuten tulee mutaisia kuvausreissuja.

Marilin ja Fridan poikaset saavat ensi viikolla suojaavan rokotuksen myxomatoosia ja verenvuorotaudin 1&2 virus muotoa vastaan. Samalla kerralla rokotetaan myös koko kanilan väki, jotta saadaan kaikille taas suoja seuraavaksi vuodeksi. 

Rokotuksen jälkeen vähitellen poikaset alkavat muuttamaan uusiin koteihin. Vielä kolmelle poikaselle etsin koteja, näillä näkymin nämä koditta olevat poikaset ovat lempeä jänispoju Dengo sekä eloisat luppapojat Ron ja Dome. Heistä voi kyselyä jättää sähköpostitse ja tutustumaan saa tietysti tulla. Sopivat niin harrastekavereiksi, kuin myös seurallisiksi kotisohvan valtaajiksi.

Marilin poikaset

Lavellas Upside Down "Bella", naaras

Lavellas Higgledy-Piggledy "Leo", uros

Lavellas Helter-Skelter "Dome", uros

Lavellas Pell-Mell "Ron", uros


Fridan poikaset

Lavellas The Olympian Affair "Pikku Frida", naaras

Lavellas Quantum Temple "Sakke", uros

Lavellas Smoke In The Sun "Smouki", uros

Lavellas A Wish Upon The Stars "Dengo", uros


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni