perjantai 29. lokakuuta 2021

Kultainen aurinko

Ollut niin tiivis viikko opiskeluiden parissa, että tuntuu viime viikkoinen syysloma olevan vain kaukainen muisto. Pakko myöntää että tänään tuli tehtyä hieman hätiköiden päivän tehtävät valmiiksi, sillä kaiken keskittymiseni etäopiskelusta vei täydellinen kuvaussää ulkona. Ei kun kamera kouraan ja menoksi. Kaikista parasta valokuvaamisessa on, kun se tapahtuu oikeasti sellaisella hetkellä kun tekee mieli vain hengailla kanien kanssa ja ottaa niistä kivoja kuvia. 

Välillä omaa intoani valokuvaamiseen latistaa se, jos julkaisemattomia kuvia kertyy hirveästi, isoksi jonoksi asti. Toisaalta, olen koittanut opetella sen lähestymistavan näihin, että jos kaikkea ei saa käytyä läpi tai julkaistua, sitten ne jää vain odottamaan myöhempää. Omaan mieleen paras on, jos kuvat pääsee läpikäymään ja käsittelemään heti samana päivänä, silloin ne ovat julkaisuvalmiita heti kun siltä vain tuntuu.

Tänään syntyi monta ihanaa halloween teemaista otosta, mutta ne pääsevät julkaisuun viikonloppuna. Sitä ennen vielä yksi kuvasarja syyskuulta. Tämän jälkeen on enää yksi pieni kuvasarja, jossa esiintyy kanilan teinit ja sitten kaikki "rästissä" olevat kuvat ovat päässeet esille.

Alla seikkailee Milan, hänen lapsensa Tatti ja Sentti sekä komeat belgianjänikset Jaqu ja Hector. Kaikki kanilan aikuisia, eli hyvin tottuneita valokuvausmalleja.

Lavellas Snowpoint Town "Tatti"







Lavellas Xanthe "Sentti"








Lavellas S Ch Lost wind "Milan"






Jaqu




Hector







0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni