keskiviikko 6. lokakuuta 2021

Syksyn tuulahdus

Pientä hiljaiseloa elelty täällä blogin puolella. Jos totta puhutaan syyskuu meni niin hujauksessa, että en edes huomannut, ettei yhtäkään postausta tullut tehtyä tänne blogiin. Kaneja kyllä on tullut kuvattua, mutta ei toivoakaan siitä, että olisi kuvia ehtinyt läpikäymään. Viimeiset viikot ovat menneet täysin opintojen parissa. Onneksi syysloma häämöttää edessä päin! 

Kaneille kuuluu hyvää. Suurin karvanvaihto on kaikilla käynnissä ja pian onkin kesä hyvästelty, ja turkit valmiina talveen. Olen melko ahkerasti käynyt ottamassa uusia kuvia kanilan asukkaista ja ylipäätään hengaillut heidän kanssaan ulkona kun säät ovat vain sen sallineet. Kuvia taitaakin olla tällä hetkellä kevyet parisataa odottamassa läpikäyntiä, käsittelyä ja julkaisua. Voisin uskoa että syyslomalla tarjoutuu vihdoin oiva hetki kuvien laittoon. Toivottavasti ruskaa myös riittää siihen asti, sillä paras hetki ottaa syyskuvia on juuri nyt. Joka vuosi yllättää se kuinka nopeasti syksyinen värikirjo on poissa ja sitten nautitaankin hieman harmaammista sävyistä useampi kuukausi. 

Alla olevat kuvat on otettu syyskuun alussa, kun vielä vihreän sävyjä riitti. Löydettiin kanien kanssa uusi kuvaus- ja hengailupaikka. Tuolla on tullut melkein kaikkien kanien kanssa käytyä. Ensimmäiset kuvat ovat Kongosta, joka on muuten kilpailuradoilla pärjännyt upeasti tänä vuonna. Ei enää montaa luokkanousupistettä niin hän on kaikissa eliitin luokissa! Toisena kuvissa on Kongon hurmaava poika Jeppe, joka on kyllä valloittanut sydämeni lempeällä luonteellaan. Metsäretkellä hän oli niin iloinen ja teki upeita iloloikkia, olisipa ollut puhelin mukana niin kuvien lisäksi olisi saanut hauskoja videoita. Viimeisessä kuvasarjassa on Jepen emä Modig. Herttainen ja ystävällinen neiti, jolla on kuitenkin niin yllättävän kova ja päättävinen tahto. Hän ei lähde syömään iltapellettejään ilman, että on saanut aina ensin kunnon iltarapsutukset. Ihana Modig!

Seuraavassa postauksessa vähän nuorten belgianjänisten kuulumisia. 


Lavellas Bring On The Thunder "Kongo"
Lavellas Jewfro "Jeppe"

Sundahls Modig "Modig"
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni