torstai 25. marraskuuta 2021

Nuoret ja syksyn värejä

Ensilumi satoi jo maahan ja lisää on vielä tällä viikolla luvassa. Pian toivottavasti päästään ottamaan kaneistakin hieman talvisempia kuvia. Lumi tuo mukavaa vaihtelevuutta harmaan ja ruskean keskelle. Pieni pakkanen tekee mukavaa raikkautta ilmaan!

Sopivasti ennen uusia kuvia, pääsee julkaisuun vielä viimeiset syyskuvat. Näissä kuvissa esillä kanilan nuorimmat, kesällä syntyneet Sakke, Dome ja Pikku Frida. Heistä Saken olisi tarkoitus jäädä kotiin kasvamaan. Pikku Frida muuttaa huomenna uuteen kotiin, jossa hänen kanssaan mahdollisesti lähdetään myös esteitä hyppäämään. Dome on vielä koditta, mutta uskon että se oikea koti tulee vielä hänenkin kohdallaan vastaan. 

He ovat kaikki kolme hurmaavia nuoria ja kyllä jatkuvasti on ollut sellainen fiilis, että voisipa kaikki jäädä luokseni varttumaan pidemmäksi aikaa. Olen heitä aktiivisesti treenannut valjaisiin ja esteille. Estehypyn alkeet he oivalsivat hetkessä ja valjaissa liikkuminen tuntuu jo tässä vaiheessa olevan hyvin sujuvaa. Lupaavia ja ystävällisiä nuoria kaiken kaikkiaan!

Lavellas Quantum Temple "Sakke"






Lavellas Helter Skelter "Dome"






Lavellas Olympian Affair "Pikku Frida"






0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni