keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

Kultainen aurinko kevään kertoo

Voi miten paljon kevättä onkaan ilmassa! Valon määrä päivää kohden on lisääntynyt ihan hetkessä. Tuntuu ihanalta herätä aamunsarastaessa, mutta iltaisin vastaavasti riittää vielä valoa vaikka kanien kanssa ulkoiluun. Tämän postauksen kuvat onkin otettu ilta viiden ja kuuden välillä. Yksi kevään selvä merkki on tuo kultainen laskeva aurinko. Miten maagisia kuvia sen hohteessa saakaan! 

Lunta alkuvuodesta tuprutti siinä määrin, että menee varmasti oma tovinsa lumen ja jään sulamisessa. Pihapiiri on melkoinen luistelurata. Kanien ulkotarhoista puhumattakaan, joissa on varmaan kahdenkymmen sentin jääkerros. Levitin alkuviikosta kanien ulkotarhoihin pari heinäpaalia myllättäväksi ja estämään liukastelua. Lisäksi tarjolla on oksia ja puiden runkoja. Pienellä, mutta hyvin lajityypillisillä virikkeillä kanit jälleen viihtyvät. 

En varmaankaan ole ainoa joka paahtaa parhaillaan luovan alan korkeakoulujen ennakkotehtävien parissa. Viimeisimmän "välivuoden" aikana olen suorittanut Keudan tarjoamaa graafisen suunnittelun opintoja ja yrittäjyys tutkinnon osan. Näistä opinnoista on saanut hyvää luovaa virtaa!
Loput tästä keväästä ja tulevasta kesästä olen varannut yhdelle mielenkiintoiselle projektille. Nimittäin toiminimen perustaminen ja yrittäjyyteen hyppääminen. Paljon pohjatyötä on tullut tehtyä, ja pian startataan homma käyntiin. Touhuilemaan tulen kanien ja pienten lemmikkien ulkoiluvarusteiden valmistuksen ja suunnittelun parissa. Lisäksi palveluista tulee löytymään valokuvaus ja graafinen suunnittelu. Muutamia alustavia työkuvioita onkin jo suunnitteilla.

Alla kuvat Fridasta ja Kongosta. Jos nyt oikein muistelen, niin nyt on kaikista kaneista napattu kuvat talvisissa maisemissa. Seuraavaksi vuoroon pääseekin sitten keväisemmät kuvat.

Lavellas Gt Ch Time Machine "Frida"
Lavellas Bring On The Thunder "Kongo"2 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttavia keväisiä kuvia! Tämä lisääntyvä valon määrä tekee ihmeitä omallekin mielelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Pimeän talven jäljiltä, kevät on erittäin tervetullut. Ehkä yksi suosikki vuodenaikoja, varsinkin se hetki kun alkaa kasvit heräilemään.

      Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni