tiistai 12. heinäkuuta 2022

Belgianjänikset 7 viikkoa

Eilen Jaqun ja Korennon belgianjänispoikasille tuli ikää 7 viikkoa. Heinä-elokuun vaihteessa he alkavat olla valmiita maailmalle. Ensimmäisenä maailmalle lähtee poikueen naaraat, jotka muuttavat Apilaniityn kanilaan. Heitä toivottavasti pääsemme näkemään vielä näyttelyissä ja ehkä joku päivä heiltä varttuu omat poikueet. Poikueen uroksia muuttaa maailmalle elokuun aikana, mutta vielä yksi uroksista voisi olla omaa kotia vailla. 

Korennon menehtymisestä huolimatta poikaset ovat käyttäytyneet kanille hyvin luontaisesti, eivätkä ole jääneet paljoa paikoilleen ihmettelemään. He saavat päivittäin juoksennella kanilan ympäristössä, syödä tuoreita ja keksiä omia pieniä kujeitaan. Aina toisinaan harjoittelemme käsittelyä, jotta poikaset saisivat mahdollisimman paljon harjaannusta siihen jo pienenä. Ihan jokaisen nuoren ja kasvavan kanin kohdalla päivittäinen käsittely on tärkeää. Arki on monin tavoin paljon sujuvampaa kun kani antaa ja luottaa käsittelyyn.

Alla hieman kasvukuvia poikasista. Ajatus olisi vielä yhdet kuvat kuvata heistä, ja sen jälkeen keskityn aikuisten kanien kesäkuviin. Ensimmäiset kesäkuvat ovatkin jo käsittelyn alla ja pääsevät vielä tällä viikolla julkaisuun.

Korennon poikaset 7 viikkoa

Lavella's Toconoa, naaras
Lavella's Socaire, naaras
Lavella's Toconce, uros
Lavella's Tilomonte, uros
Lavella's Soncor, uros
Lavella's Chiuchiu, uros

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni