sunnuntai 3. heinäkuuta 2022

Kauniin punaiset

Huomenna Korennon ja Jaqun pienokaiset tulevat jo 6 viikon ikään. Tämän viikkoisissa kasvukuvissa alkaa jo näkyä heidän jänismäisyys ja miten kauniit punaiset väritykset heillä onkaan! Voisin uskoa tästä poikueesta löytyvän useampi näyttelyihin sopiva kaveri, sen verran kauniin tasaiset värit heillä on jo nyt. Kovin vilkkaiksi ja uteliaiksi poikasiksi he malttoivat jopa hetken poseerailla kameralle. Kiitokseksi onnistuneesta kuvaustuokiosta kaikki poikaset pääsivät vielä Korennon kanssa pihalle juoksemaan. Tässä poikueessa on jälleen se mukava, että heitä voi pitää vapaana kanilan luona. Korennon hyvä esimerkki ja Jaqun luonne toiselta puolelta vaikuttaa varmasti vahvasti asiaan. Poikaset ovat hurjan kesyjä ja omaavat hyvän avoimen luonteen ihmistä kohtaan. 

Tässä postauksessa julkaisuun pääsee poikasten viralliset nimet. Tällä kertaa nimiteema matkaa Etelä-Amerikkaan, Chileen. Belgianjäniksillä tykkään yksiosaisista nimistä, jotka on helppo lausua, mutta erottuvat perinteisistä suomalaisista nimistä.

Poikaset ovat nyt siinä iässä, että heihin saa kiinnostuneet tulla sovitusti tutustumaan. Muutamia vierailuita ollaankin jo sovittu, mutta vielä voin ottaa kiinnostuneita kyselyitä vastaan. Lisätietoa poikueesta löydät kanilan kotisivuilta.

Korennon poikaset

Lavella's Toconoa, naaras

Lavella's Socaire, naaras

Lavella's Toconce, uros

Lavella's Tilomonte, uros

Lavella's Soncor, uros
Lavella's Chiuchiu, uros


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni