Myynnissä olevat kanit

Kanilaani syntyy tasaisin väliajoin esteristeytyspoikasia sekä silloin tällöin erikoisemman värisiä ja jäniskroppaisempia kaneja. Tulevista poikueista voi lukea täältä tai kysellä sähköpostilla.

Oletko kiinnostunut ostamaan minulta kanin?

Myyn kaneja ainoastaan aidosti kiinnostuneille ja vastuuntuntoisiin koteihin. Jos huoltaja on lapselle hankkimassa kania, on hänellä se suurin vastuu kanista. On myös ajateltava monta vuotta eteenpäin, sillä kanit voivat hyvin elää 10-vuotiaiksi.
Haluan aina puhua ala-ikäisten kaninostajien vanhempien kanssa, ennen kanin myyntipäätöstä. 
Poikaset myydään aikaisintaan 8 viikon iässä. Lavella's kanilasta lähtöisin oleva kani saa mukaan aina sukupaperin, pussin tuttua ruokaa ja tatuoinnin vasempaankorvaan. Poikasia tai myynnissä olevia aikuisia kaneja saa tulla katsomaan ennen ostoa. 
Myyn ainoastaan terveitä, tervesukuisia ja hyväluonteisia kaneja. 
Varatusta kanista maksetaan aina vähintään 10e varausmaksu, joka vähennetään kanin hinnasta. Jos joudut perumaan kanin varauksen, varausmaksua ei palauteta.

Toivon, että kiinnostunut kaninostaja kertoo oma-aloitteisesti itsestään ja tarjolla olevasta kodista. Heti ensimmäisenä hintaa ja kotiinkuljetusta kyselevät eivät anna itsestään hyvää kuvaa.

Kyselyt s-postilla maija.suni@hotmail.com 

Kaikki kanit asuvat Salossa, kujetukset mahdollisia Helsinkiin, Turkuun ja tuleviin kanitapahtumiin.

Rakastavaa kotia etsii...

Jatkossa kaikki myytäviin kaneihin liittyen löytyy kanilan kotisivuilta!

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni