lauantai 16. helmikuuta 2013

Kuinka vaikeaa on tehdä yksi video?

Kyllä, operaationa oli tänään estevideon teko. Mikä siinä muka vaikeaa voi olla?

Hypyttelin siispä Urpåa, Meitä, Koffaa ja Natalieta. Näistä sain kahden kanin hypyt lopulliseen videoon. Ensin homma sujui hyvin kunnes Natalien kohdalla huomasin että pikku muistikortista oli tilaloppu. Ihmetytti hieman kun ei siellä ollut kuin kolme putkeen kuvattua hypytys videota, enkä ollut kuvannut mitenkään suuria tai pitkiäkään videoita.
No sitten pääsin purkamaan videot koneelle ja työstämään niitä. Kone kaatui kaksi kertaa ja lopulta ohjelma ei enään toiminut, no sinnikkäästi jatkoin ja hain tilalle siskoni miniläppärin. Siinä kestikin sitten monta tuntia että videot aukesivat ohjelmaan ja pääsin niitä leikkaamaan. Monien hermosauhujen ja hampaiden kiristelyn jälkeen, video oli vihdoin valmis ja pistin tallentumaan tikulleni. Lähdin ruokkimaan kaneja, siksi aikaa että latautuu.
Kun pääsin sisälle ja koneen luo, oli ilo huomata että näytössä lukee ettei muistikortilla riitä tila. Eikun uudestaan tallentamaan, mutta tietysti tuli lisää mutkia matkaan. Koffan videot eivät enään toimineet ja kun yritin uudestaan leikata ja pyörittää eivät siltikään pelittäneet. Koska en jaksanut enään vääntää tuon ohjelman kanssa, sai video jäädä ilma Koffan hyppyjä.
Lopulta sain videon tallennettua, mutta harmittaa lopputulos, joka on hyvin pienisisältöinen.

1 kommenttia:

  1. Teetkö videot sillä Windows liven movie makerillä?

    Mulla se on temppuillut ihan samalla tavalla, kun klikkaa että tallenna niin heittää osaan klipeistä huutomerkin ettei muka toimi. Kun availee projektia uudestaan ohjelmassa niin randomisti laittelee niitä huutomerkkejä minne sattuu, joskus ei laita ollenkaan ja joskus laittaa kaikkiin, tuntuu että se on vaan tuurista kiinni koko ohjelman toimiminen.. :D

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni