sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Kevätauringosta - kesäaurinkoon?

Ihanaa äitienpäivää jokaiselle ihanalle äidille! Toivottavasti muualla on yhtä ihana ilma, mitä täällä lounaisrannikolla. Voiko parempaa äitienpäivä säätä edes toivoa!

Nyt vuorossa tämän viikon poikaspostaus ja mukana siinä kolmen poikueen poikasia. Söpöysvaara on siispä todella, todella suuri!

Tamin poikaset tulivat tällä viikolla viiden viikon ikään. Näistä poikasista alkaa nyt todella hyvin näkyä luonteenpiirteitä ja kuinka täysin omia persoonia jokainen heistä on. Näillä poikasilla ei tunnu olevan mitään esteitä, sosiaalisia ja energisiä. Mitään riehuleita he eivät kuitenkaan ole, yllättävän kuuliaisia ja tottelevaisia. 
Viimeisin yhteinen kuvauskerta oli kuluvalla viikolla talon portailla. Otin koko poikueen yhtä aikaa kameran eteen, jotta voisin seurata kaikkien käyttäytymistä samaan aikaan, kun emä ei ole paikalla. Portaat tehtiin heti tutuksi ja ylätasanteelta pompittiin hyvin vaihdikkaasti alas minun luokseni. Alkuun nostin poikasia takaisin, mutta lopulta annoin heidän mennä omaan tahtiin portaita ylös ja alas. Missään vaiheessa kukaan poikasista ei yrittänyt lähteä seikkailemaan omille teilleen, vaan pysyi joko portailla tai minun luonani. Mielessä vain pyörii, mitäköhän hienoa näistä poikasista vielä kasvaa!

Tänään Ravan poikaset tulivat luovutusikäisiksi. Kävin keskiviikkona sijoituskodissa tatuoimassa kummatkin poikaset ja nappasin Viljon mukaani. Tämä poikanen tuli viikoksi asumaan luokseni ja hieman vieraantumaan emästään. Tulevalla viikolla Viljo jatkaa matkaa Lahteen ja omaan ihanaan kotiinsa.
Viljon kanssa kävimme perjantaina katsomassa miltä loppukevään kaunis ilta näyttää. Pikkuinen oli aluksi hieman hämillään, mutta sitten lähdettiinkin jo tutkimaan paikkoja korvat hörössä ja iloloikkien kera. Hänestä on kasvamassa todella reipas poika!
Hurjan nopeasti Ravan lapset kasvoivat ja tulivat luovutusikäisiksi. Tämä sijoituskotiin syntynyt poikue meni todella hyvin ja tulen vielä myöhemmin tekemään postausta kokoinaisuudessaan tästä.

Lopusta löytyy kuvat Zaidan poikasista, jotka olivat perjantaina availleet silmiään. On todella mielenkiintoista nähdä mitä näistä jänöistä kasvaa. Poikasissa tulee olemaan todella paljon belgianjänistä, mutta pieniosa heissä jokaisessa on jotain aivan muuta. Siihen muuhun mahtuu paljon esteristeytksiä joiden taustalla on mm. kääpiöjänistä, leijonanharjasta, ruotsinjänis, ranskanluppaa ja hollantilaista. 

Lavella's Time Travel, uros
Lavella's Time Machine, naaras


Lavella's Timeline, naarasLavella's Time Is Now, naarasPikkuiset seikkailijat...
Lavella's Wood Anemone "Viljo", uros


Zaidan poikset


 luonnonpunainen, uros & naaras
 luonnonpunainen, naaras & naaras
 luonnonpunainen viikkakuvio, uros & naaras
 luonnonpunainen viikkakuvio, uros & naaras

3 kommenttia:

  1. Niin suloisia kaikki! Viljosta on kasvanut todella komea pikkupupun alku!

    VastaaPoista
  2. Voi eikä miten ihania kuvia Viljosta ! Ronin kanssa tässä suut ammollaa katsottiin että onpas poika kasvanut hirmuisesti, vaikka eihän siitä vielä ole viikkoakaan kun Viljon hait. Niin kovin tuota poitsua kaipailen, voi että sentään !! ♥ Paaaaljon rapsutuksia Viljolle ! :')

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Olen vasta löytänyt blogisi ja tämä vaikuttaa todella kivalta! Oletko muuten myymässä Ravan poikasia?

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni