sunnuntai 5. elokuuta 2018

Valmiina elokuuhun

Niin sitä on harpattu elokuun puolelle ja lähemmäs syksyä! Pari päivää sitten Tetriksen poikaset tulivat 8 viikon ikään, eli perjaatteessa he ovat vähitellen valmiita muuttamaan. 

Tämä kesän "vahinkopoikue" on todellakin kasvanut aivan hetkessä! Kaikista poikasista on varttunut hyvin hurmaavia persoonia. He ovat niin energisiä ja iloloikka lentää joka hetki! Taas tekisi mieli pitää vaan kaikki poikaset kotona, mutta kyllä se nyt vaan pitää vähitellen päättää mihin kukakin poikanen muuttaa. Tänään mulla on vapaapäivä ja ajattelin lyödä lukkoon pohdintojani poikasten osalta. Sitten voinkin olla yhteydessä kaikkiin heistä kiinnostuneisiin ja sopia vähitellen luovutuksesta. 

Elokuu meinaa vähitellen kesätöiden päättymistä ja samalla enemmän vapaa-aikaa. Tämä kesä on ollut hyvin työntäyteinen. Olen saanut tehdä kolmea erilaista työtä, kerännyt hyvää työkokemusta ja tutustunut moniin uusiin ihmisiin. Nyt mulla on perjaatteessa enää viikko jäljellä kesätöitä ja sitten alkaa satunnaisesti tehtävät keikkatyöt. Tuntuu todella kivalta kun saa enemmän vapaata ja aikaa omien juttujen toteuttamiseen. Ihan ensimmäinen kunnon projekti kotona on isot siivoustalkoot. Pölypalleroille kunnolla kyytiä! Sitten tietysti kaikkien julkaisemattomien kuvien ja tekstien julkaisu täällä blogissa... Juku, viikko enää!

Tetriksen poikaset

Lavella's Lockjaw's Saga, naaras






Lavella's Rainbow Road, naaras




Lavella's Jungle Japes, naaras






Lavella's Birabuto Kingdom, naaras




Lavella's Korobeiniki, naaras




Lavella's Minigame, naaras





Lavella's Turbo Tunnel, uros





1 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni