perjantai 12. lokakuuta 2018

Kuka se jäikään kotiin kasvamaan

Kesällä valokeilassa olivat varsin hellyyttävät Kuutan poikaset. Poikue oli hyvin suosittu ja kiinnostusta poikasia kohtaan tuli monelta. Kaikille poikasille löytyi melko nopeasti ne sopivat kodit ja yhdessä hetkessä kotona oli enää yksi poikanen. Tämä yksi poikanen Maril on minulla edelleen, hän jäi hyvin huomaamattomasti osaksi perhettämme. Tarkoitus ei ollut jättää poikasta kotiin, varsinkaan  yhtä uutta lemmikkikania, mutta tässä hän on. Toistaiseksi en tiedä ottaako Maril koskaan osaa kasvatukseen, sillä minulla on mahdollisuus tarvittaessa lainata yhtä hänen veljistää kasvatukseen. Ainakin ajattelimme aloittaa Marilin kanssa estehyppyä ja kenties suunnata kilpailuradoille, jos hän osoittautuu kovinkin taitavaksi. Muuten hän saa olla lemmikkikanina ja tuoda eloa kanssaan asuvien Vitanin ja Efyn elämään.
Luonteeltaan Maril on hurjan fiksu ja viihtyy todella paljon seurassani. Vähitellen esille on tullut pientä murrosikäisen itsepäisyyttä, mutta se on kovin pientä. Suurimman osan ajasta Maril on valtavan energinen ja iloinen kani, jolta löytyy isoja iloloikkia ja hurjasti vauhtia!

En Marilia ole paljoa pitänyt vapaana ulkona, mutta jo ensimmäisellä ulkoilukerralla hän omaksui  idean hetkessä. Kuvista voikin nähdä miten paljon hän on kasvanut, mitäköhän kaikkea tästä nuoresta tytystä vielä tulee!

Lopussa vielä yksi kuvasarja Efystä kesältä. Hän on tosiaan Marilin isoisoisoäiti, joka tuli kesällä viiden vuoden ikään. En ole tainnut vielä kertaakaan saada näin hyviä poseerauskuvia Efyltä, hän veti kuvaussession niin taidokkaasti! 

Lavella's Veuve Clicquat "Maril"








Lavella's Expiz Fizz-goy "Efy"







0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni