tiistai 19. marraskuuta 2013

Kuusenjuuren jänikset

Alkuun heti tärkeä tiedoitus, huomenna on viimeinen päivä jolloin voi osallistua vielä mukaan kaniaiheiseen valokuvauskilpailuun. Osallistumista ei tarvitse harkita, sehän on selvä, että jokainen nyt vain mukaan. Palkintoja on paljon ja muutamia arvontoja ei voittaneidenkin osallistujien kesken!
Torstaina lähdetään kuvia tuomaroimaan. Jos perjantaiksi ei tuloksia tule, niin maanantaina ne viimeistään julkaistaan!

Huonosti olen nyt kuvia lisäillyt, syynä on ollut viime viikolla takkuilemaan alkanut netti. Nyt se kuitenkin toimii ja joitan kuvia tulee tässä. Lisäksi ilmat ovat olleet sateisia, harmaita ja jos ei ole satanut, niin vähintään tuullut niin kovaa että puput voisivat vaikka lähteä lentoon, joka taas ei olisi mukavaa.
Ran poikasia yritän päästä vielä kuvaamaan, ennen kuin niistä puolet muutavat maailmalle. Reinen poikaset kasvavat vauhdilla, mutta onneksi niiden aika ei ole vielä lähteä.

Alla kuvia, jo muuten 4 vuotiaasta Reistä, joka on pappautunut hurjasti kastroinnin jälkeen. Onneksi luonne ei ole muuttunut mihinkään suuntaan! Myös Aiwilin kanssa käytiin pellonreunassa kuvaamassa, siitä sain upeita liitoloikka kuvia, joista onnistunein on nyt teidän nähtävillänne. Uusia kuvia tuli myös otettua Jokerista, jolla oli liikunnallinen päivä kuvaamisen jälkeen sai juoksennella vielä Jilin kanssa kanilassa useamman tunnin.

Lavella Ray "Rei"


Lavella's Awilda "Aiwill"
Brookside Spyridon "Jokeri"
2 kommenttia:

  1. Voi jehna mitkä muhkuposkeloiset Jokerilla :3 Tuitui.

    VastaaPoista
  2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Rakastan tuota vikan kuvan muokkaustyyliä, tosi hauska! :)

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni