sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Hieman myöhässä tulevia poikaskuvia

Torstaina aamupäivällä tuli napattua koko poikaskomppaniasta kuvat, mutta miten ne vasta nyt selviytyvät tänne blogin puolelle? Sähköposti oli myös hyvin täytetty, jotkut jo hieman hermoilivat missä vastaus nyt viipyy? Niin, olen ollut koko viikonlopun pupeltamassa pupujen kanssa Turussa, viikonlopulta on kertynyt paljon videoita. Tulen alkuviikosta kertomaan teille, kuinka omilla kaneilla sujui Turun messuilla. Olo on hyvin väsynyt ja kipeän käden olotila on myös hyvin kuollut, tämän viikonlopun jäljiltä, mutta kyllä nyt ajattelin silti uurastaa tämän postauksen valmiiksi ja esille teille!
Aloitetaan vaikka siitä, minkä monet ovat jo todennäköisesti facebookista lukeneet 31. päivä viimekuuta, eli Reine synnytti 6 hienoa poikasta, näistä 4 on urosta ja 2 naarasta. Postauksen lopusta löytyy kuva, tosin ovat hieman jo kasvaneet ja turkkia kertynyt tuon kuvan ottamisen jälkeen..
Lisäksi päätin nyt tuoda esille Dorin eli orpolapsen, en siitä ole kertonut aijemmin, sillä alussa sen henkiinjääminen oli hyvin epätodennäköistä, mutta ihme tapahtui ja tuossa Dori vipeltää. Viimekuussa minulle tuotiin kolme juuri syntynyttä, nälkäistä poikasta, joiden emä oli synnytyksessä kuollut. Laitoin poikaset Myan pesään, heti ensimmäisinä päivinä kaksi niistä kuoli, mutta tämä yksi sinnitteli kahden Myan poikasen kanssa, jotka olivat kaksi-kolme kertaa sitä isompia. Hyvin se on kuitenkin nyt kirinyt kasvussa ja kasvakoot tämä poikanen nyt tuossa, kun henkiinkin kerran on saanut jäädä!
Laitoin myös Yokon myyntiin ja siitä on tullut yllättävän paljon kyselyitä, mahdollinen koti on nyt tiedossa, Yokoa tullaan katsomaan ensi viikolla ja näin selviää lähteekö joko kyseiseen perheeseen vai ei. Jos ei, niin olen yhteydessä toiseen lupaavan oloiseen koti tarjoukseen.
Poikasista sen verran vielä, että 17.-18.2 syntyneillä poikasilla on nyt kaikilla kodit, jos kuitenkin olet kiinnostunut, voi lähitulevaisuudessa olla yksi tai kaksi urosta kotia vailla. Eli ne pojat jotka eivät jää kotiin.
Lisäksi Reinen poikasista muutamalle pojalle kelpaisi myös hyvä koti!

Lavella's Halogen, uros

Lavella's Hologram, naaras

Lavella's Darkling Plain, uros

Lavella's Mortal Engines, naaras

Lavella's Infernal Devices, naaras

Lavella's Gomorra, uros

Lavella's Sodoma, uros

Lavella's Thrush Nightingale "Dori", naaras

Lavella's Automatic, uros

Lavella's Mechanical Illusion, naaras

Lavella's Electroheart, naaras

Lavella's Future on Hold, naaras

Lavella's Invincible, uros

Lavella's Razorblade, uros

Lavella's Infinity "Kurlaaja", naaras

Torstaina otettu kuva Reinen vauvoista!

16 kommenttia:

 1. Voi että toi orpolapsi-Dori! Ihana pieni :')

  VastaaPoista
 2. jäätävän suloinen toi dori :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa jep, olis hyvin voinu olla jokin hyvin perinteinen luonnonharmaakin. :D

   Poista
 3. Ihanan värinen tuo Dori! Hienoja kuvia taas kerran! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa että on mieleen, omaan mieleen eivät ole jälleenkään niin onnistuneita, mutta näkeeniistä nyt sentään poikasten kasvua. :D

   Poista
 4. Tuo Automatic on kyllä niin ihanan värinen! Oih.

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni