tiistai 3. kesäkuuta 2014

Sinne ja takaisin

Osa varmaan jo huomannut että pienoinen välikuolema menossa blogin puolella. Tällä hetkellä vain ei pysty, ei kykene tuottamaan tänne materiaalia, sillä päivät menevät tällä hetkellä rytmillä; herää, hoida kanit, paiski töitä, hoida kanit, syö ja nuku. Viikonloppuisin on hyvinkin useasti tiedossa kisoja, lukuunottamatta juhannusta jolloin on viimeistään mahdollisuus rentoutua. 
Blogin päivittämisintoa vie myös se, etten vain saa millään aikaa uuden ulkoasun julkaisuun. Se on piakkoin ollut jo kuukauden valmiina, testiblogin puolella kasattuna parisen viikkoa. Toivotaan että se kesän aikana saadaan jossain kohtaa esille!


Tulevia kisoja ovat tosiaan tulevan viikonlopun Ypäjä ja Puotinharju, sen jälkeen kaksipäiväiset "kotikisat", eli toimin vastuuhenkilönä kilpailuissa.

2 kommenttia:

  1. Wautsi mikä blogi!! Löysin tänne juuri ja tykkään ihan sikana! Haluan myös kysyä yhtä juttuu. Kun sullon tuolla tilaustöissä nuo kaikki työt tommosina pieninä kuvina niin miten oot saanut ne sillai että klikkaamalla ne avautuu suuremmiksi? :D

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni