maanantai 30. maaliskuuta 2015

Aina kaikki ei mene niin kuin on suunniteltu

Asia minkä nyt kerron, harmittaa minua todella paljon. Torstaina sen sattuessa, en sitä lähtenyt pahemmin kenellekkään kertomaan. Nyt kun olen jälleen kotona ja aikeissa päivittää blogia, on asiasta varmaankin pakko mainita. Efy synnytti, mutta jotain meni jälleen pahasti pieleen.
Viime viikon tiistaina tunnusteltiin poikasten potkuja, Efyn mahasta saatiin selkeitä elämän tarmoisia viestejä. Kaikki oli todella hyvin. Torstaina Efy rakensi pesän, tällä kertaa siis ihan oikean, kunnollisen pesän. Illalla Efy aloitti synnytyksen siskoni ollessa kanilassa, kun saavuin paikalle synnytys oli vielä käynnissä. Päällepäin kaikki näytti todella normaalilta, mutta joku ei kuitenkaan täsmännyt. Menin aika törkeästi kesken kaiken pesälle, mutta en halunnut uskoa näkemääni, kolme kuollutta poikasta. Kaiken tämän odotuksen jälkeen. Otin kuolleet poikaset pois, tutkittaviksi ja jatkettiin Sagan kanssa synnytyksen seuraamista. Efy synnytti vielä yhden, täysin elottoman poikasen. Poikasista yksi oli huonosti kehittynyt, mutta kolme muuta olivat täysin normaaleita, ainoa vain, että täysin hengettömiä. En tiedä mitä tuon parin päivän aikana on masussa tapahtunut, mutta jotain sellaista, minkä takia kaikki poikaset ovat kuolleet.
Nyt ei voi muuta kuin pohtia muutamaan otteeseen asioita ja sitä miten väriprojektit saadaan etenemään tästä eteenpäin. Tärkein kuitenkin on, että Efyllä on kaikki hyvin.

Odottelen innoissani jo pääsisäislomaa, vielä kolme päivää ja sen jälkeen neljän päivän loma. Pitkänäperjantaina olisi tarkoitus pitää pienet estetreenit muutaman turun seudun esteharrastajan kanssa, tästä todennäköisesti jotain videomateriaalia tulossa blogiin.
Pääsiäisenä olisi myös tarkoitus napata Sammyn poikasista videoita ja toteuttaa kooste, jonka voin laittaa tähän blogiin esille. Muuten nämä pian 4 viikkoiset poikaset voivat oikein mukavasti ja hieman on jo pientä ideaa siitä kuka poikasista voisi jäädä kotiin. Nimiteemana toimii näillä poikasilla lapsuus ja nämä nimet voisin oikeastaan julkaista jo seuraavassa postauksessa!

Ps. sähköposteja on jälleen kertynyt mukava määrä viime viikolta, koitan saada vastattua kaikille mahdollisimman pian!

Sammyn poikaset

ruskeasoopeli viittakuvio, uros

musta otter, naaras

musta viittakuvio, naaras

musta otter, naaras

musta viittakuvio, naaras

Lavella's Bella Teeros "Dior"


Solbergas Anastasia "Liila"Lavella's Unica domanda "Elise"


18 kommenttia:

 1. Voi ei! :(((((( Poikasia on odoteltu niin pitkään :(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta sellaista tämä kasvatus on, aina ei kaikki mene vain nappiin..

   Poista
 2. No voi sentään!:'( Poikasia pitkään odoteltiin mutta ei niitä sitten saatu. Onneksi Efylle ei kuitenkaan käynyt huonosti!
  Elise on kaunis! Todella suloisia Sammyn poikaset!:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, Eff on onneksi rautaa! :)
   Kiitos paljon!

   Poista
 3. Voi harmi :(
  >Suloisia nuo Sammyn poikaset :)

  VastaaPoista
 4. Voi kurjuus, mitä kummaa on voinut tapahtua? Onneksi Efy voi kuitenkin hyvin ja Sammyn poikasista tulee kyllä aina vaan suloisempia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että poikaset syntyivät liian myöhään/hieman liian aikaisin, tarkaa astutus päivää kun mulla ei tosiaan ollut ylhäällä..
   Kiitos paljon, pelkään jo valmiiksi sitä hetkeä, kun pitää päättää kotiin jäävä, kaikki niin kivoja!! :)

   Poista
 5. Voihan kurjuus! :'( Onneksi kuitenkin Efyllä on kaikki hyvin :) Suloisia poikasia on kyllä jälleen!

  VastaaPoista
 6. Voi eii!:( No hyvä että Efy voi hyvin:) Suloisia kuvia!:33

  VastaaPoista
 7. Voi ei :( Mutta ihania nuo Sammyn poikaset, varsinkin tuo ruskeasoopeli vk <3 Ja Dior, aivan upean näköinen, näyttää niin pehmoiselta. :) Ehkä vielä joskus mullakin tuollainen rex-turkkinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja jep, tuo Sammyn uros on hellyyttävä ja meneekin näillä näkymin sijoitukseen! :)

   Poista
 8. voi eei:-( Mä niin odotin innolla näkeväni ne suloisuudet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kanien kanssa koskaan mikään ei mene niin kuin etukäteen suunnittelee :D

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni