keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Kuutan poikasten nimet!

En tiedä miten pukisin sanoiksi viimeisimmän poikaskuvien laitoin. Se oli aikamoinen työmaa. Kuvasin lauantaina kivoja kuvia Kuutan poikasista. Ja kun tämä arki on välillä hyvin ohjelmarikasta, pääsin vasta eilen läpikäymään ja käsittelemään kuvia. Kuvista valikoitui neljäkymmentä kuvaa käsiteltäväksi, eli varsin suuri määrä. Tietokone tykkäsi ja oli monet kerrat solmussa. Kolme tuntia myöhemmin urakka oli vihdoin valmis! Valitettavasti siinä vaiheessa myös kello näytti valmiutta yöpuulle.
Tänään aamulla ennen töihin lähtöä, mulla oli muutama ylimääräinen minuutti. Avasin koneen ja suunnittelin aloittavani hieman jo postauksen tekoa. Jep jep, ette arvaakkaan mikä yllätyksellinen yllätys yllätti minut kun ulkoinen surahti päälle ja sain avattua tiedostot. Se kyseinen kansio missä kaikki poikaskuvat olivat, myös ne käsitellyt, ilmoitti olevansa vioittunut. Eipä mitään ja suunta töihin. Pitkin päivää pohdin mitä teen, onko mitään tehtävissä kuvien palauttamiseksi. 
Kotiin päästessä alkoi kaikkien loitsujen googlailu, jotta kuvat taiottaisiin takaisin. Onneksi loppu hyvin kaikki hyvin, tässä ne nyt ovat. Pahoittelen viivästymistä, onneksi tällä kertaa tekniikka ei pettänyt aivan täysin!

Kuvista käy hyvin ilmi että poikaset kasvavat hyvää vauhtia. He voivat todella hyvin!
Nyt kun poikaset ovat neljän viikon ikäisiä, heitä ovat saaneet tulla katsomaan kiinnostuneet ostajat. On ollut mukava päästä juttelemaan poikasista kiinnostuneiden kanssa. Tämän poikueen viidelle poikaselle on tiedossa hyvin mukavat kodit! Vielä kolme kyselyä voin ottaa vastaan, sitten kaikille poikasille on kodit tiedossa. 

Tulevien viikkojen aikana alkaa haastavin työvaihe. Poikaset alkavat paljastamaan vähitellen luonteen piirteitään, ja näiden viikkojen aikana pitäisi selvitä kuka poikanen voisi olla sopivin mihinkin kotiin. Heistä tulee varmasti kasvamaan hyviä lemmikkikaneja. Yksilöllisiä eroja tulee löytymään kaikista poikasista, joka taas tekee heistä kaikista niitä omia persooniaan. Pienesti olenkin jo pääsyt selville jokaisesta poikasesta, mutta nyt vain odotellaan heidän kasvavan lisää ja paljastavan samalla paremmin luonteitaan.

Kuvien yhteydestä löytyy poikasten viralliset nimet. Teemana tälle poikueelle toimii samppanja brändit! Lisäksi osalla poikasilla esillä heidän kasvuajan kutsumanimiä, ne heittomerkkien sisällä.

Kuutan poikaset

Lavella's Louis Roederer, uros


Lavella's Geoffroy "Vincent", uros


Lavella's Dom Pérignon "Yup Yup", uros


Lavella's Frerejean Freres, uros


Lavella's Agrapart "Albert", uros


Lavella's Philipponnat, uros


Lavella's Taittinger "Gloria", naaras


Lavella's Veuve Clicquat "Maril", naaras0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni