torstai 7. toukokuuta 2015

Hyvää matkaa Jili!

Olen jo viikkojen ajan tiennyt tämän päivän tulevan vastaan, mutta siltikin tänään tapahtunut tuli liian nopeasti, aivan liian yllättäen.

Viikon sisällä Jilin yleiskunto oli romahtanut todella merkittävästi, lisäksi hengittäminen sillä oli entistä vaikeampaa. Aamuruokinnan aikana mulla oli jo paha epäilys, mutta työnsin sen syrjään. Ajattelin ja toivoin, että Jili jaksaa vielä tämän kesän ja vasta sitten, ei vielä. 
Töistä tullessa menin lähdes samantien kanilaan ja tiesin, että nyt on tullut aika. Hetki jonka olen pelännyt tulevan. Sain puolituntia hyvästelyaikaa, jonka jälkeen Jili pääsi kivuttomasti ja nopeasti ikiuneen. 
Jilin elimistössä oli isohko kasvain, joka painoi sen hengitysteitä. Vaihtoehdot olivat näin olen todella olemattomat.

Jili tuli minulle rakkaan Fazu venäläiseni poismenon jälkeen lemmikkikaniksi, mutta myös venäläiskasvatusta varten. Kasvatuksessa Jiliä en kuitenkaan koskaan käyttänyt, mutta lemmikkikanina se oli todella ainutlaatuinen ja rakas. Luonteeltaan Jili oli hieman ujo, alistuvainen ja kaikkien kaveri. Ensimmäisen vuotensa se saikin elää kanilan kaikkien aikojen suurimmassa kuuden kanin laumassa. Viimeiset vuodet se eli Norjasta tulleen Jokerin kanssa. Tämä parivaljakko oli sellainen, jollaista en ole koskaan ennen nähnyt, enkä tule varmaan näkemäänkään.

Hyvää matkaa Hopeakuun Jill!

17 kommenttia:

 1. Eii :( Otan osaa<33

  VastaaPoista
 2. Suuret osanotot ja iso halaus Jilin pois menosta! Hän sai elää kuitenkin varmasti hyvän elämän teillä!♡

  VastaaPoista
 3. Voimia sinulle! :( Aloin itkemäänkin jo.. :(

  VastaaPoista
 4. Osanotot! :( Meillä koettiin myös sama kohtalo puoli vuotta sitten, Voimia!

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni