maanantai 31. elokuuta 2015

Julkeisemattomia kuvia & kaninpoikasia!

Aika menee hurjaa vauhtia, kohta on enää viikko Efyn lasten luovutukseen. Kun toiset lähtee, niin toiset tulee, kunnon syksy. 
Lauantaina syntyi kanilaan kaksi poikuetta, yksi Diorille ja toinen Lunalle. Diorin pesästä löytyy viisi poikasta, joista pikaisella katsauksella kaksi on valkokorvaista rex-turkilla, eli sitä mitä haettiinkin! Loput kolme poikasta ovat normaaliturkkisia, sukupuoli jakauma oikein mukava kolme naarasta ja kaksi urosta!
Luna synnytti kuusi poikasta, joista yksi syntyi huonosti kehittyneenä ja harmillisesti vielä elossa... Viisi hyvin voivaa poikasta kuitenkin tällä hetkellä tuhisee pesässä, kaksi luonnonharmaata/musta otteria, luonnonsoopeli, valkoinen ps, musta otter/luonnonharmaa viittakuvio ja sukupuoli jakauma kaksi naarasta ja kolme urosta! Nappaan lapsista kuvia, kun ovat hieman vanhempia. 

Noraa aloitin astuttamaan uudestaan lauantaina takaisin astutuslainaan tulleella Milolla. Tosin voi olla, että Noralta hyvällä tuurilla syntyisi yksi tai kaksi poikasta. Saa nähdä miten käy!

Lunan ja Diorin poikasista etukäteen kyselleille tulen laittamaan sähköpostia tällä viikolla, jos jää viestiä saamatta, kannattaa ottaa omatoimisesti yhteyttä. Ja jos vielä löytyy kiinnostuneita kisapupusta tai vain kotona hypyteltävästä kanista, voi sähköpostitse osoittaa kiinnostuksensa.

Tällä viikolla toivottavasti liikenee aikaa kisapostauksen tekoon!

Lavella's Skip-It "Tico"

VH-13 Lavella's November "Ra"
(Lavella's) Windfall Winy "Wini"


(Lavella's) Lavella Ray "Rei"
(Lavella's) Unidentified Flying Object "Sintya/Ameba"


6 kommenttia:

 1. Jee kivaa kun on poikasia. :) En malta odottaa, että laitat kuvia niistä poikasista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja eka viikko on hirvein odotus, että kasvavat, mutta sen jälkeen kasvu menee hurjalla vauhdilla!

   Poista
 2. Kiva kuulla poikasista! Paljon onnea! :) Jäädään odottelemaan kuvia lapsosista.

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni