perjantai 18. tammikuuta 2019

Fridan poikasten ralleja ja estetreenit

Melkoisen touhukas viikko alkaa olla kohta takana. Viikonlopulle on tiedossa tietysti pupuilua, poikasten valokuvaamista ja myynti valjaiden laittoa. Mulla on tullut nytten todella paljon sähköpostia valjaista, mutta mä vastaan niihin heti kun sivut on taas päivitetty ja esillä kaikki ne valjaat mitä mulla on myytävänä. Eli näissä asioissa yhteydessä olleet, olen pian yhteyksissä takaisin!

Fridan kuin myös Tamaran poikaset kasvavat edelleen silmissä. Kohta Fridan poikaset saavat rokotuksen ja ovat siitä vähitellen valmiita muuttamaan maailmalle. Heissä on kyllä valtavasti virtaa, eloisuutta ja leikkisyyttä. Nappasin yksi päivä heistä videoita, jotka sitten myöhemmin tällä viikolla editoin kasaan. Alta pääsette näkemään millaisia rallipupuja täällä tällä hetkellä kasvaa.

Alta löytyy myös kolme treenivideota tältä viikolta. Kanit ovat olleet ansaitusti lomalla ja loma tulee vielä jatkumaan ainakin kuukauden verran. Hieman otimme kevyttä treeniä nuorten kanien kanssa. Hyvin he etenivät, toiset selvästi reippaammin ja toiset hieman laiskemmin. Eiköhän kevään aikana saada taas hyvä draivi päälle!2 kommenttia:

  1. Onko kaikilla fridan poikasilla jo koti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Vielä pari kisakotia hakusessa, olen ollut hieman laiska laittamaan ilmoituksia. :)

      Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni