maanantai 21. tammikuuta 2019

Syyskuvia osa II

Kanilassa lähestulkoon kaikki kanit asuvat omissa kopeissaan, omilla reviireillään, mutta löyty meiltä myös kolme tiimiä. Yksi niistä on Tetris ja Sinco, eli emätytär yhdistelmä. Tämän tiimin toimivuudesta tulevaisuudessa en osaa sanoa, sillä Tetris tykkää hyvin paljon olla omillaan.
Toinen tiimi on Efy, Vitani ja Maril, he ovat kaikki jossain määrin sukua keskenään ja tulevat mukavasti toimeen. Nuorimmaisella eli Marililla on parhaillaan murkkuikä, ensimmäiset kiimat ja se hieman raastaa vanhemien kanien hermoja.
Kolmas porukka on seitsemän kanin tiimi ja he ovat myös kaikki sukua toisilleen. Tämä tiimi on ollut aina kaikista vakain, he tulevat hyvin toimeen keskenään ja erimielisyyksiä ei synny oikeastaan milloinkaan. Olen kuitenkin jo viime kesänä pistänyt ajatusmyssyyn tämän tiimin pienentämisen. Syksyllä laitoin kolmesta tiimin jäsenestä myynti-ilmoitukset ja nyt helmikuussa he muuttavat uusiin koteihin. Mieli on tietysti haikea, eikä oikein haluaisi luopua, mutta kanit tulevat varmasti viihtymään uusissa kodeissa. Koen myös hyvänä asiana, että tuo seitsemän kanin tiimi pienenee, vaikka he ovatkin tulleet hyvin toimeen keskenään. Porukkaan tulee jäämään ne jotka haluan pitää, ne jotka määrällisesti voin pitää.

Ensimmäinen muuttaja on Momo. Hän muuttaa leikatun uroksen kaveriksi, ja toivoin todella että heistä tulee hyvät ystävykset keskenään. Uros on hieman ujompi, eli hän tulee varmasti saamaan rohkeutta aina niin reippaalta Momolta. Perheen tytät on kiinnostunut myös estehypystä, eli voi olla että näemme Momoa vielä estehypyn parissa!
Toiset lähtiät ovat Teresa ja Dratini, he tulevat muuttamaan yhdessä samaan kotiin. Tämä kaksikko tulee muuttamaan Ouluun hevostallille, eli heistä tulee tallikaneja! Heillä on alkuun käytössä oma karsina, mutta myöhemmin heille rakentuu oma tilava koppi. Kesäisin kanit pääsevät ulkoilemaan ja nauttimaan isosta ulkotarhasta. 

Uskon hyvin vahvasti, että nämä kolme tulevat pärjäämään mainiosti uusissa kodeissaan. Alta löytyy vielä syyskuvia Dratinista, Teresasta, Tatista(Momon ja Teresan äiti) ja Vitanista.

Lavella's The Legend of Dratini "Dratini"

Lavella's Antactica "Teresa"


Lavella's Snowpoint Town "Tattis"
Lavella's The Dragon's Daughter "Vitani"

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni