maanantai 12. marraskuuta 2012

Viikonlopun messuista ja poikasia tulossa!

Viikonloppuna oltiin lemmikkimessuilla, siellä oli sky:n ulkomuoto näyttelyt ja sek:n estekisat.
Näyttelyissä mulla oli tällä kertaa vain yksi venäläinen, Donfero. Turhaa en sitä kuitenkaan ilmonnut, saihan se sieltä kuitenkin suht hyvät pisteet:

Paino 5/5
Rotuleima & esiintyminen 10/10
Rungonmuoto 20/18,5
Turkin tiheys 10/9
Turkin laatu 10/9,5
Pään kuviointi ja väri 20/19
Rungon kuviointi ja väri 20/19
Kunto ja hoito 5/5

Yhteispisteet 100/94

Esteillä oli viisi kania, joista yksi oli minun ja siskoni jonka hän hypytti. Helpoissa minulta ei ollut ketään kisaamassa, keskivaikeassa suorassa ja mutkassa oli Jel, jolla ei sisällä hälinnässä hyppiminen onnistunut. Vaikeassa mutkassa hyppi Jemy, joka tuli kolmanneksi siinä luokassa. Eliitissä oli Mei ja Ada minun ohjauksellani, Spiidin ohjasi siskoni. Meillä ei kummatkaan eliitit oikein sujuneet, meni aivan lukkon ihmismäärästä. On se ennenkin ollu messuilla, mutta nyt vauhti uupui kokonaan. Ada taas meni ihan Mein puolesta, eliitti mutka upeasti ja puhtaasti voittaen luokan ja eliitti suora myös hienosti kahdella virheellä. Spiidi kiiteli myös vähin virhein, sen sijoituksia en muista.


Tänään 12.11 aloitin Adan astuttamisen Jelillä. Ilahduttavaa oli huomata eilen että sillä on kunnon kiima päällä, niin eiköhän sieltä jotain tule ulos joulukuussa.

Mountain Magic (kuva Siiri H.)

I. Lavella Ray (kuva Vilkku) & E. Queen Stripe (kuva ?)

Mountain Magic "Ada" on luonteeltaan erittäin seurallinen, sporttinen ja se tykkää olla paljon vapaana. Ada on myös erittäin mahtava estekani, se hyppää todella hyvin. Se aloitti kisaamisen viime kesänä ja nyt jo hyppii molempia eliittejä, hypännyt pituutta kerran 190cm ja korkeutta myös vain kerran ja silloin meni 70cm.
Video 1, Video 2
Adan vanhemmat ovat Lavella Ray "Rei", minun parhaimpia poikasia jättänyt urokseni, klassautunut eliitti suoralle ja vaikeaan mutkaan. Rei joutui jättämään esteuransa tapaturman vuoksi. Emä on Queen Stripe "Bea", joka kisaa molempia eliittejä. Siltä löytyy suvusta jonkin verran estekaneja.

Moet Jellybean

I. Beedrill (kuva Siiri H.) & E. Sugur Daiquiri (kuva Siiri H.)

Moet Jellybean "Jel" on vielä nuori poika, Adan tavoin myös hyvin seurallinen, antaa käsitellä ja luonteeltaan erittäin ystävällinen. Jel on aloittanut tänä vuonna kisaamisen, tällä hetkellä se hyppii keskivaikeassa mutkassa ja on yhden klassauksen päässä vaikeasta suorasta. Pientä sähläystä löytyy, mutta osaa mennä myös keskittyneesti ja hyvin. Kotona hyppii eliittiä ilman mitään vaikeuksia.
Video
Jelin isä on oma kasvattini Beedrill "Spiidi", joka on säpsäkkä ja sporttinen. Se hyppii esteillä molempia eliittejä, kotona hyppännyt pituutta 210cm ja korkeutta 70cm. Emä on Sugur Daiquiri "Jemy", joka kisaa eliitti suoraa ja vaikeaa mutkaa. Jemyltä löytyy hienoa estekani sukua Suomen, sekä Ruotsin puolelta.

Jos sinua kiinnostaa tämän yhdistelmän poikaset, niin alustavia varauksia voi kysellä minulta. Soveltuvat hyvin kotipupuiksi, kuin myös estekavereiksi. Poikasia voi tulla myös katsomaan meille, ennen niiden luovutusta.

maija.suni@hotmail.com

2 kommenttia:

  1. Vau, piti hetken hämmästellä miten upea blogi sulla on :o Paljon oot nähny vaivaa näihin sivuihin!

    Kumpa itselläkin joskus olisi yhtä hieno bloki!

    VastaaPoista
  2. kiva yhdistelmä kieltämättä, itseä kun kiinnostaisi ihan kotipupuksi ottaa yksi tai mieluummin kaksikin, mutta ei taida olla omaa huonetta vielä tuohon aikaan... Täytyy kattella onko sulle silloin tulossa pentuja kun oma huone tulossa valmiiksi :)

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni