maanantai 21. lokakuuta 2013

Voi nyt pupunkäpälät

Jälleen uusia kuvia poikasista ja jälleen ne ovat kasvaneet. Kuvauspaikkana toimi talon portaat ja kyllä sieltä vain nämä pienet pallerot pomppivat alas. Adan nappuloita kuvasin suosiolla maassa, sillä pomppivat koko ajan portaat alas luokseni. :)

Huomenna tai ylihuomenna pitäisi syntyä Reineltä valkokorvaisia! Ai että odotan näitä poikasia, toivon että joukkoon eksyisi valkokorvien lisäksi rex ja satiini turkkia, sillä molemmat vanhemmat ovat kantajia. Vähän oli jo pesää rakenneltu, saa nähdä vaihtaako paikkaa vielä, vain pysyykö samana.
Myös mahan koosta teen etukäteen pienen veikkauksen eli 4 tai 5 muksua, kun syntyvät saa tietää menikö arvaus oikein. Ran kohdalla veikkasin 5 ja meni yhdellä yli, eli 6:n sieltä sitten tuli.

Ran poikaset

Lavella's Black hole, uros
Lavella's Star Arrakis, uros
Lavella's Star Eltanin, naaras
Lavella's Star Gianfar, naaras
Lavella's Star Altais, naaras
Lavella's Star Grumium, uros

Adan poikaset

Lavella's Eyjpix, naaras
Lavella's Fabien, uros

3 kommenttia:

 1. Voi vitsi sait kyllä yhen uuden lukijan lisää! :) Oon aina ihaillu sun kuvia, mutten oo tienny tästä blogista mitään :o Normaalisti ei oo pupublogit mua innostanu, mut saat niin ihanasti tehtyä tästä tekstistä sopivan pitkää ja helppoo tämmösen ei-kani-ihmisenkin aivoille, että jäin ihan koukkuun! :))Jos joskus kanin hankin niin tuun kyllä ekana sulta semmosta kerjäämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa että pidät. Toivottavasti moni muukin ei harrastaja innostuu blogini kautta, mielenkiintoisia eläimiä! :)

   Poista
 2. Vitsit mitä ihania kuvia :) Olet kyllä niin taitava!

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni