sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kesän pienet ilon hetket

Tässä postauksessa kuulumisia pienessä mittakaavassa, poikasten esittely ja valtavasti kuvia, aika väliltä muutama päivä - kaksi viikkoa sitten.
Edellisestä päivityksestä tänne on lähes kolme viikkoa, niin kuin arvata saattaa ei ole meno yhtään muuttunut, aamulla aikaisin menoksi ja illalla kanien hoidon jälkeen väsyneenä nukkumaan, hyvin yksitoikkoista. 
Kisoissa on tullut viikonloppuisin käytyä, myös edellisenä viikonloppuna pidettiin Suomen mestaruuskilpailut Helsingissä ja näistä tulossa ihan erillinen postaus.

Kanit nauttivat viileän kanilan eduista ja nyt myös kärpäsvapaan, sillä vihdoin kanilan tuuletusikkuna sai kärpäsverkon, monien kärpäspapereiden avuksi.
Välillä on tullut myös räpsittyä kaneista kuvia ilta-auringossa, nyt kun vielä jaksaisi ottaa itseään niskasta kiinni ja opettaa joku ilta muutamat nuoret kanit esteille! Nuoria pikku estekaneja löytyy myös Eyjpixin ja Ada-mummin kopista. Eipin poikaset tulivat tänään kolmen viikon ikään ja aika paljon niihin on jo saanut tutustua, varsinkin koppia siivotessa. Näistä lapsukaisista löytyy kuvia ja hieman lisää tietoa postauksen lopussa.
Poikasia on myös lisää luvassa. Sijoituskodissa oleva Pinkwying tullaan astuttamaan nyt aivan parin viikon sisällä ja sieltä toivotaankin upean värisiä valkokorvia, rex-turkilla ja rennoilla luonteilla! Lisäksi erikoisemman värisiä ja turkkisia jäniksiä -projekti jatkuu! Myös muutamien viikkojen sisällä tulen astuttamaan Efyn, Stig belgianjänisuroksellani, näin saadaan kokoa ja sen jälkeen siirrytäänkin valkokorviin ja turkkimuunnoksiin! Kaiken huppu kuitenkin on, että luonteet näillä molemmilla jäniksillä on mitä lempeimmät, eli jälkikasvu sopii mitä mainioimmin niillekin, jotka unelmoivat omasta jänöstä, mutta arvellutta temperamenttinen luonne. 

Loppu vuodesta sitten luvassa urakalla estepoikueita ja nyt on vihdoin luvassa useampi poikue esteristeytyksiä, joita myyn mielelläni myös Suomeen niille jotka kaipaavat vaikeampien luokkien kisakaveria.

Unidentified Flying Object "Sintya"

Lavella's Infernal Devices "Anna" - Etsii kotia!


Lavella's Gomorra "Godo"

Nonjans Lady of the Rain "Reine"
Spirited Away "Donfero"


Mountain Magic "Ada"

Lavella's Ravenna "Ramora"

Lavella's Expiz Fizz-goy "Efy"
Voodoo Queen "Mei"


PippiAdolf's Seigmen "Stig"

Lavella's Infinity "Kurlaaja"


Eipin poikaset

Lavella's Story lines, naaras

Lavella's Grazy nights, uros

Lavella's Fairytales, naaras


18 kommenttia:

 1. Voi kuinka hienoja kuvia!
  Aww, noi pupulapsukaiset ovat ihan älyttömän suloisia, ovathan toki nuo isommatkin. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja niin ne tuppaavat aina vähän olemaan! :D

   Poista
 2. upeita kuvia ja pupuja!
  voi että nuo kani lapset<3

  VastaaPoista
 3. Voi että tuo Lavella's Story lines!!! Aivan ihana pikkuinen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauskaa että joukkoon eksyi sinikelta japanilainen ja vielä näteillä raidoillakin!

   Poista
 4. oi jessus kuin sulonen toi sininen lapsukainen! :3

  VastaaPoista
 5. Siis nääääääääääääääääääääin söpöjä noi poikaset on!!:3 Kun selasin postausta ja kutsuin pikku veljeni ja siskoni kattoon niiden kuvia, niin noi huus kuorossa OOII IHANIA!!!!!! Myönnän itsekin että aivan yli söpöjä.:)

  VastaaPoista
 6. Sulla on kyllä ihan todella upeita kaneja! Ihastuin kaikkien värityksiin ja valokuvauskin on onnistunut hyvin. :) Ja että nuo poikaseet osaakin olla suloisia.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mukavaa että ovat jonkun muunkin silmään kauniita! :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni